CARSNEWS
NEW MODELS

Video: Burn out από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα οδικής βοήθειας

Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε με τη λογική όσα παρακολουθήσετε στα δύο video που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να βρείτε τον λόγο και την αιτία που οδήγησαν τον Ρώσο οδηγό μιας Mercedes-AMG C 63 να πραγματοποιήσει ένα μεγαλοπρεπές burn out τη στιγμή που το γερμανικό sedan ταξίδευε προς άγνωστο προορισμό πάνω σε πλατφόρμα οδηγικής βοήθειας.

Ο Ρώσος όχι μόνο κατάφερε να αποδείξει ότι η βλακεία είναι ανίκητη αλλά και να γεμίσει έναν δημόσιο δρόμο με καπνό που περιόρισε στο ελάχιστο την ορατότητα των υπόλοιπων οδηγών.

Όχι μόνο κατάφερε να καταστρέψει ολοκληρωτικά τα πίσω ελαστικά την C 63 αλλά και να σπάσει του ιμάντες πρόσδεσης, χτυπώντας με τι ζάντες του αυτοκινήτου πάνω στα μεταλλικά τοιχώματα της πλατφόρμας.

Το χειρότερο απ’ όλα, ωστόσο, είναι ότι ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης της Mercedes-AMG C 63 διαθέτει έναν λογαριασμό σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όπου και δημοσιεύει τα… κατορθώματά του, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περί τους 136 χιλιάδες ακολούθους.

Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, ο archi_6.3 να βρει μιμητές σε μια χώρα όπου τα ατυχήματα στους δρόμους αποτελούν μια πραγματική μάστιγα.

Related Articles

Το Triton Model H έχει 1.500 PS και 1.100 km αυτονομίας

cars

To Long Way Up βρίσκεται σε εξέλιξη

cars

ADAC: Δεν παρέχουν όλα τα παιδικά καθίσματα την ίδια ασφάλεια! (video)

cars

Genesis X Convertible: Όμορφο, φουτουριστικό και διαχρονικό

cars

Το Suzuki Swift Extreme Concept φτάνει στα άκρα

cars

Επίσημο: Το νέο Hyundai i20 N δοκιμάζεται στα χιόνια (video)

cars

Ένας μύθος που τον έλεγαν Enzo Ferrari

cars

Υπνηλία στο αυτοκίνητο. Δέκα τρόποι για να την αποφύγετε

cars

Πρώτη επαφή με το νέο Mini Countryman στην Πορτογαλία

cars