CARSNEWS
NEW MODELS

Virtual αγώνες και στο MotoGP! (vid)

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο «γιατρός» βρίσκεται απομονωμένος στο ράντσο του στην Ταβούλια, μαζί με τη μητέρα του, Στεφανία, και την σύντροφό του, Φραντσέσκα. Απόλυτα υγιής ο ίδιος και οι οικείοι του, ο «Vale» παρακολουθεί με έκδηλη αγωνία τα τεκταινόμενα στη χώρα του, μιας και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν θα περίμενε κανείς. Είμαι στην Ταβούλια, την πατρίδα μου, και η κατάσταση εδώ είναι πολύ δύσκολη, διότι είμαστε πολύ επηρεασμένοι από τον ιό, υπάρχουν πολλοί στο Πέζαρο αλλά και στην Εμίλια Ρομάνια. Είμαστε όλοι περιορισμένοι στο σπίτι μας».

Φυσικά ένας άνθρωπος όπως ο Rossi δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής και ήδη έχει συμβάλλει με τον δικό του τρόπο για την ενίσχυση των νοσοκομείων της περιοχής της Ταβούλια.

«Είδαμε κάποιες πολύ φοβερές εικόνες από την περιοχή Μπέργκαμο και Μπρέσια, σχεδόν σαν να ήταν σκηνικό πολέμου. Έχω πολλούς φίλους, ειδικά από το Μπέργκαμο, οι οποίοι μου είπαν ότι περνούν δύσκολες στιγμές.

Απόλυτος επαγγελματίας ο ίδιος, δεν αφήνει τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος και εξασκείται καθημερινά στο γυμναστήριο του σπιτιού του, καθώς «προσπαθώ να παραμείνω σε φόρμα». Μοιραία, όμως, περνά αρκετό χρόνο και μπροστά από την τηλεόραση, παρακολουθώντας ταινίες και παίζοντας Gran Turismo».

Με αφορμή, μάλιστα, τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα εικονικής πραγματικότητας από την Formula 1 το βράδυ της Κυριακής, ο Rossi αποκάλυψε πως o media manager της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, Alen Bollini του είπε ότι η Dorna προσπαθεί να οργανώσει κάτι παρόμοιο, με τη συμμετοχή των αναβατών των τριών κατηγοριών, μέσα από το Playstation.

«Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που παίζουν ήδη και είναι γρήγοροι, όπως ο Francesco Bagnaia ή ο… αδελφός μου Luca Marini. Παίζω κι εγώ, αλλά δεν είμαι γρήγορος» παραδέχθηκε!

Όσον αφορά στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όλα δείχνουν ότι οδεύουν προς ματαίωση και οι αγώνες του Μαϊου, όπερ σημαίνει πως θα υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές στο πρόγραμμα. Ο Rossi, ωστόσο, επισημαίνει πως «θα ήταν σημαντικό να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητο να κάνουμε και τους 19. Αγώνες τύπου Superbike, με δύο κούρσες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα είχαν ενδιαφέρον, αλλά το ελάχιστο για την επικύρωση του πρωταθλήματος είναι 13 αγώνες».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τί γίνεται όταν βάλεις πέντε διαφορετικά καύσιμα μαζί στο αυτοκίνητό σου; (Video)

cars

Η Volkswagen ξεκινά ολιγόωρη εργασία στη Γερμανία

cars

Τα πέντε καλύτερα rally cars στην ιστορία της Porsche (Video)

cars

Σε «shortlist» τριών αντί-Vettel καταλήγει η Ferrari

cars

Η Dailmer θα πληρώσει αποζημίωση 1,86 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ

cars

H Land Rover ετοιμάζει νέο εξηλεκτρισμένο diesel V6 κινητήρα

cars

Alfa Romeo: Οι εορτασμοί για τα 110 χρόνια ζωής (Video)

cars

Volkswagen e-Golf και ID.3 στην 85η ΔΕΘ

cars

Η Tesla χτίζει εργοστάσια πουλώντας διοξείδιο του άνθρακα

cars