CARSNEWS
MOTONEWS

Voge125R ΑΒS– Ολοκαίνουρια πρόταση

Η πρώτη απόπειρα της Voge στις μοτοσυκλέτες με κινητήρα 125cc αφορά σε ένα μοντέλο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια κατηγορία που διευρύνεται με γοργούς ρυθμούς! Αιχμηρό και τολμηρό, το νέο Voge 125R ABS σχεδιάστηκε για να προσφέρει μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά και δυνατές συγκινήσεις, παράλληλα με μοναδική ευχρηστία και τεράστια οικονομία. Κατασκευασμένο με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, διακρίνεται από την άκρως επιθετική του εμφάνιση και την ενσωμάτωση κορυφαίας τεχνολογίας σε κάθε του σημείο. Και με την τιμή αγοράς του στα μόλις 2.795€, δείχνει μοναδικά ακαταμάχητο!

Το 125R συμπληρώνει την οικογένεια των γυμνών Voge και ανοίγει τις πόρτες της διασκέδασης ακόμα και σε νέους αναβάτες με δίπλωμα A1. Είτε στην κίνηση στην πόλη, είτε στην οδήγηση γύρω από αυτή, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Ακόμη και σε διαδρομές μεταξύ σπιτιού και σχολείου, οι teenagers βρήκαν αυτό που έψαχναν! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κλείνει το μάτι και σε μεγαλύτερους ηλικιακά αναβάτες, ο κοινός παρονομαστής παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την οδηγική ευχαρίστηση και ασφάλεια.

Τα πάντα πάνω στο 125R είναι πρωτοεμφανιζόμενα, η μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε κυριολεκτικά από λευκή κόλλα χαρτί. Από τον υγρόψυκτο κινητήρα και το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, μέχρι το ασύμμετρο αλουμινένιο ψαλίδι και την ευμεγέθη έγχρωμη οθόνη, όλα είναι καινούρια και όλα μελετημένα για να προσφέρουν κορυφαία απόδοση, μη έχοντας τίποτα να ζηλέψουν από τα συστατικά μοτοσυκλετών με πολύ μεγαλύτερο κινητήρα και πολύ υψηλότερη τιμή αγοράς.    

Ο σχεδιασμός της πρώτης μοτοσυκλέτας 125cc από τη Voge εισάγει μια νέα στιλιστική ταυτότητα για την οικογένεια “R” και ξεχωρίζει χάρη σε μια σειρά “ad hoc” στοιχείων και τις έντονα αιχμηρές γραμμές. Το ρεζερβουάρ των 10 λίτρων είναι εξοπλισμένο με εκατέρωθεν αεροδυναμικά βοηθήματα, που ενισχύουν ακόμα περισσοτερο το δυναμικό προφίλ της μοτοσυκλέτας. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τα Full Led φωτιστικά σώματα, που με τη σειρά τους προϊδεάζουν τον αναβάτη για δυνατές συγκινήσεις. Το ανεστραμμένο πιρούνι, τα μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενα με το δικάναλο ABS, το αλουμινένιο ψαλίδι, το περίτεχνο τελικό της εξάτμισης, το τύπου Fat bar τιμόνι με την ενισχυτική γέφυρα και οι αλουμινένιες ζάντες των 17” με τις εντυπωσιακές κίτρινες ή μπλε ρίγες υπογράφουν μια κατασκευή με έντονα δυναμικό χαρακτήρα και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν πολύ οι νεαροί, κυρίως, υποψήφιοι αγοραστές.  

Το 125R είναι εξοπλισμένο με έναν τελείως νέο κινητήρα, από το πρώτο έως και το τελευταίο του μπουλόνι. Υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος 124,8cc, με τετραβάλβιδη κεφαλή και 2 ΕΕΚ, είναι προδιαγραφών Euro 5 και χαρακτηρίζεται τόσο από τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις όσο και τις συνολικές του επιδόσεις. Με 15Hp/9.500rpm και 12Nm/8.500rpm βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας, ενώ ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός και το κιβώτιο με τις 6 ταχύτητες και τις σοφά κλιμακωμένες σχέσεις φροντίζουν να εγκαθιστούν ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο του οδηγού. Ειδικά σε δρόμους με πολλές στροφές, το 125R δύσκολα θα βρει άλλο μοντέλο 125cc να το ανταγωνιστεί!

Το Voge 125R διαθέτει ένα πλήρες σετ από όλα τα απαραίτητα gadgets. Με Full Led φωτισμό, φώτα ημέρας (DRL) και θύρα φόρτισης USB, αλλά και με μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD, η οποία προσφέρει πληροφόρηση σχεδόν για τα πάντα.  Ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, ρολόϊ, βολτόμετρο, θερμοκρασία ψυκτικού, επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο, μέση κατανάλωση, λειτουργία ABS, ακόμα και δυνατότητα επιλογής ενδείξεων ανάμεσα σε χιλιόμετρα και μίλια!

Με βάρος μόλις 128Kg, μεταξόνιο στα 1.310mm, ύψος σέλας στα 790mm, φρένα και ανάρτηση από το πάνω ράφι, η οδική συμπεριφορά του νέου 125R θα συγκινήσει μυημένους και αμύητους. Παρέα με το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το στιβαρό ψαλίδι, μπορεί και εξασφαλίζει την αίσθηση οδήγησης μιας «μεγάλης» μοτοσυκλέτας. Το σύστημα πέδησης με ABS δύο καναλιών διαθέτει σωληνάκια υψηλής πιέσεως και συνδυάζει ισχύ και εξαιρετική ακρίβεια χειρισμών. Η απόδοση των φρένων κυριολεκτικά εντυπωσιάζει, προσφέροντας την απαραίτητη δύναμη με απόλυτα γραμμικό και προοδευτικό τρόπο, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα μπλοκαρίσματα των τροχών ακόμα και στην επιθετική οδήγηση. Και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από αναβάτες κάθε ηλικίας και εμπειρίας.

Η διάθεση του 125R στη χώρα μας μόλις ξεκίνησε, με την τιμή του στα 2.795€ να αποτελεί πρόκληση. Διατίθεται σε δύο μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο/κίτρινο – γαλάζιο/λευκό) και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.  

Related Articles

Aprilia SR GT Replica: Στην πόλη με τον ‘αέρα’ του MotoGP

cars

2024 HONDA CMX1100 REBEL

cars

Nέα BMW R 18 Roctane με στυλ custom bagger

cars

Voge SR4 Max Smart: Το δημοφιλές GT Scoοter σε πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού

cars

Τι σημαίνει μοτοσυκλετισμός;

cars

Η πρώτη φωτογραφία του ελληνικού supercar Chaos

cars

Sfida τη λένε και είναι δύσκολο να πιστέψεις πως είναι μια Honda CX500

cars

Καλλιθέα: Συμμορία έκλεβε μοτοσικλέτες – Συνελήφθησαν τρία άτομα, δείτε βίντεο

cars

Aprilia Tuono V4 1100 Factory: Κάνε δικό σου το απόλυτο «όπλο» για πίσ

cars