CARSNEWS
AUTONEWS

Volkswagen. Δίνει βαρύτητα στο after sales

Η Kosmocar-Volkswagen με το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, έχει στόχο να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους πελάτες της μάρκας, με καινοτόμες, υψηλής προσφερόμενης αξίας υπηρεσίες και προϊόντα After Sales. Για τους κατόχους οχημάτων ηλικίας άνω των 5 και των 10 ετών, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και προσφέρει τα ειδικά πακέτα service «Volkswagen Economy» και «Volkswagen  Economy Plus», αντίστοιχα. Πρόκειται για πακέτα εργασιών, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, ειδικά μελετημένα για τα συγκεκριμένα οχήματα,  που εξασφαλίζουν όφελος έως 30%  στους κατόχους τους, στο κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας. Τα πακέτα «Volkswagen Economy» και «Volkswagen  Economy Plus» προσφέρουν ιδανική σχέση αξίας και απόδοσης, λόγω:

  • της απαράμιλλης ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των γνησίων ανταλλακτικών Volkswagen ταυτόχρονα με την κορυφαία ποιότητα της εργασίας
  • της προσιτής τιμής τους
  • της εγγύησης 2 ετών με την οποία συνοδεύονται

Παράλληλα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Volkswagen συνεχίζουν να είναι οι καινοτόμες και πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες που λάνσαρε νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Kosmocar, για το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service.

Συγκεκριμένα:

Pick-up & Delivery – η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στον χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.

MyServiceNow – ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για service σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθεί για το κόστος του online, από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο.

Online Service – ο πελάτης ενημερώνεται online για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και δίνει τη σχετική έγκριση.

Φροντίδα Clean Plus – απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα και δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.

The post Volkswagen. Δίνει βαρύτητα στο after sales first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στο Gov.gr Wallet όλες οι πληροφορίες των οχημάτων

cars

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Golf GTI!

cars

Mercedes EQS. Η λιμουζίνα του μέλλοντος

cars

Hyundai Motorsport – Δυναμώνει περισσότερο με την προσθήκη του Cyril Abiteboul

cars

Mini: Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης δεν είναι απαραίτητος για ένα JCW.

cars

Το Aznom Palladium είναι μία πολύ περίεργη περίπτωση!

cars

Η ABT ετοιμάζει ένα πραγματικά σατανικό RS6!

cars

Τα ηλεκτρικά απειλούν το status quo στην βιομηχανία αυτοκινήτου!

cars

Nissan. Πολυβραβευμένη

cars