CARSNEWS
NEW MODELS

Volkswagen: νέα προγράμματα χρηματοδότησης για την τόνωση των πωλήσεων στη Γερμανία

H πανδημία του κορωνοϊού μείωσε στη Γερμανία, όπως άλλωστε σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, τις ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων άρα και τις πωλήσεις. Ο μέσος όρος για τον Απρίλιο ήταν το -61% ενώ οι πωλήσεις της μάρκας Volkswagen ήταν λίγο πιο πεσμένες μιας και έφτασαν το -64%.

Προκειμένου να τονωθεί η εγχώρια αγορά η γερμανική κυβέρνηση μελετά ένα είδος «απόσυρσης», όμως η Volkswagen δεν θα μείνει μόνο σε αυτήν την προοπτική η οποία δεν είναι και απόλυτα βέβαιο πως θα υλοποιηθεί.

Έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Automotive News, θα παρέχει ακόμα πιο ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και leasing τόσο για τα καινούργια όσο και για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πωλούνται μέσω του δικτύου της προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών.

Ταυτόχρονα και προκειμένου να κάνει όσους ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου και πάλι καινούργιου ή μεταχειρισμένου, να ξεπεράσουν τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές τους θα παρέχει και μια προστασία πληρωμών για ήδη ανέργους ή για όσους φοβούνται πως θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Μια ανάλογη προστασία πληρωμών έχει υιοθετήσει η Volkswagen και στις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Community-Driven Promise.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση – Συνεχής ενημέρωση

cars

2021 Ford GT Heritage Edition: Φόρος τιμής στο Le Mans του 1966 (βίντεο)

cars

VW: PHEV εκδόσεις και για τα νέα Tiguan & Arteon

cars

H SportsX δείχνει την SUV όψη της Alpine A110

cars

Όταν η Alfa Romeo ξεπερνούσε και την Lamborghini

cars

To Avtoros 8×8 είναι ένα ασθενοφόρο που πάει σχεδόν παντού!

cars

Ο «Σκορπιός» σαρώνει την Ευρώπη: Επανεκκίνηση για το “Abarth Tour of Europe in 1949 Hours”

cars

Στο σφυρί μια συλλεκτική Lotus Esprit Turbo

cars

Στη Haas λόγω… Vettel ο Perez!

cars