CARSNEWS
AUTONEWS

Volkswagen ID.4. Το αναπόφευκτο ηλεκτρικό SUV.

Το πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της Volkswagen αρχίζει να παίρνει μορφή μπροστά στα μάτια μας καθώς μετά το ID.3 η γερμανική εταιρία ετοιμάζει το επόμενο βήμα της και αυτό ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο (σε μέγεθος και όγκο πωλήσεων τουλάχιστον) δεδομένης της δημοφιλίας των SUVs παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο δε, το γεγονός ότι η Volkswagen επέλεξε την Κίνα για να παρουσιάσει, έστω και σε μορφή καμουφλαρισμένου πρωτότυπου προ-παραγωγής το ID.4.

Το ηλεκτρικό crossover θα παίξει σημαντικό ρόλο στα σχέδια της εταιρίας τόσο στην Κίνα που εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, όσο στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. καθώς το ID.4 θα είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο μοντέλο όταν λανσαριστεί στην αγορά κάποια στιγμή εντός του 2020. Εν τω μεταξύ πάντως, η Volkswagen εξακολουθεί να κρατά καλά κρυμμένα τα χαρτιά της όσον αφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο, αρνούμενη να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες .

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να λανσάρει 10 εξηλεκτρισμένα μοντέλα, υβριδικά, plug-in υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά στην κινεζική αγορά μέχρι να κυλίσει τις ρόδες του στην γραμμή το πρώτο ID, με τον στόχο να είναι στα 300.000 αυτοκίνητα το 2020. Ένας αριθμός που προβλέπεται πως θα αυξηθεί στα 1.000.000 αυτοκίνητα μέχρι το 2025.

Related Articles

Κάτι… “ψήνεται” μεταξύ Rimac και Bugatti.

cars

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

cars

Ηonda CR-V. Ανανεώθηκε

cars

Νέα BMW Σειρά 5 Sedan

cars

Dunlop Sport All Season. Νέο ελαστικό τεσσάρων εποχών

cars

Ήταν πάντα η καλύτερη παρέα

cars

Ford Galaxy και S-Max επιστρέφουν ως υβριδικά το 2021.

cars

Ford Puma & Kuga. Με τεχνολογία που αποτρέπει την κλοπή του οχήματος 

cars

Ο Gordon Murray προσφέρει το απόλυτο “όπλο” για την πίστα.

cars