CARSNEWS
AUTONEWS

Volvo: Πιθανό ένα νέο, SUV-coupe στο μέλλον!

Καθώς ο κόσμος προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα του μετά από lockdowns και διαφόρων ειδών προκλήσεις που έφερε η πανδημία, η βιομηχανία αυτοκινήτου επιστρέφει δριμύτερη με νέα μοντέλα και νέες δηλώσεις που αμφότερα, προσπαθούν να “κλέψουν” κάποιες επικεφαλίδες και την προσοχή ενός κάπως… μουδιασμένου αγοραστικού κοινού. Εκ μέρους της Volvo, μίλησε σε αγγλικό μέσο ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού, Robin Page, ο οποίος θέλησε να μας περιγράψει μία ενδιαφέρουσα εικόνα για το μέλλον της σουηδικής εταιρίας.

Προχωρώντας με τον εξηλεκτρισμό, έχουμε την δυνατότητα να επαναξετάσουμε τι είναι τα αυτοκίνητα. Είμαστε πιο ανοιχτοί όχι μόνο στην επανάληψη ότι κάναμε στο παρελθόν αλλά στην εξερεύνηση νέων ευκαιριών τόσο με μεγαλύτερα οχήματα όσο και με μικρότερα.

Ως η σχεδιαστική ομάδα, ψάχνουμε διαρκώς πέραν του προφανούς και φυσικά, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρχονται νέες ευκαιρίες και προκλήσεις όσον αφορά στην αεροδυναμική και την ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων για περισσότερους χώρους.

Σύμφωνα με τον Page, ο εξηλεκτρισμός και τα SUVs είναι δύο αντικρουόμενες ανάγκες, άρα η Volvo είναι αναγκασμένη να αναζητήσει τις λύσεις που θα προσφέρουν έναν έντιμο συμβιβασμό. Έναν συμβιβασμό που ακούγεται να παίρνει τη μορφή ενός SUV-coupe το οποίο θα διαθέτει την αεροδυναμική και την αποδοτικότητα που ζητά η Volvo αλλά και τους χώρους που απαιτούν οι πελάτες. Πότε θα έρθει αυτό; Άγνωστο, αλλά αν βασιστούμε στις δηλώσεις του Page, τότε το μέλλον της σουηδικής φίρμας θα έχει ενδιαφέρον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volkswagen Golf GTI. Έτοιμη η όγδοη γενιά του μοντέλου

cars

Η Hennessey ήδη ετοιμάζει ένα V8 Bronco 750 ίππων!

cars

Σπουδαστές στη Skoda ετοιμάζουν ένα Kamiq rally car.

cars

Η Volkswagen θα λανσάρει τουλάχιστον ένα EV κάθε χρόνο.

cars

Καθυστερεί η δίκη του γερουσιαστή Μενέντεζ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της συζύγου του

cars

Η Hyundai αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Kona

cars

Jeep Gladiator Overlander Farout Concept. Έτοιμο για περιπέτειες!

cars

Χωρίζουν οι δρόμοι της Ferrari και του Mattia Binotto

cars

Opel. H ανασκόπηση του 2020 μέσα από ένα βίντεο

cars