CARSNEWS
NEW MODELS

Volvo Online Ordering: νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα online παραγγελιών

Πρώτη η Volvo Car Hellas εξέλιξε και θέτει από σήμερα σε λειτουργία το Volvo Online Ordering. Από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού του χώρου, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί πλέον να βρει συγκεντρωμένες όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα μοντέλα της Volvo και να κατοχυρώσει αυτή που τον ενδιαφέρει, ενώ ο Επίσημος Διανομέας της επιλογής του θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του. 

Με το Volvo Online Ordering, η Volvo Car Hellas προσθέτει ακόμη μία διάσταση στο στρατηγικό πλαίσιο που συνδυάζει την καινοτομία με την τεχνολογία για μια καλύτερη ζωή. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα λανσάρεται σε μια συγκυρία όπου η προστασία που προσφέρουν οι online επαφές αναδεικνύεται σε προτεραιότητα. Με ένα “κλικ”, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει την κορυφαία εμπειρία Volvo, με έμφαση στην ασφαλή, προσωπική επαφή. 

Εκτός από την περιεκτική πληροφόρηση που λαμβάνει για όλες τις τρέχουσες προσφορές, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με τη Eurobank, αλλά και να υλοποιήσει τα πρώτα στάδια της παραγγελίας του. Έτσι, κρατώντας τις αποστάσεις offline, μπορεί να “κρατήσει” ένα Volvo online.   

Η Volvo Car Hellas, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για κορυφαία εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, θα εμπλουτίζει διαρκώς την πλατφόρμα με νέες δυνατότητες.

Περιηγηθείτε στο Volvo Online Ordering στο link: https://www.volvocars.com/gr/services/design-and-buy/volvo-online-ordering

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι ομάδες και οι πιλότοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 με ένα κλικ!

cars

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford με 0% επιτόκιο

cars

To Ford Bronco παρουσιάστηκε επίσημα. Θα έρθει στην Ευρώπη;

cars

Με τρικύλινδρους κινητήρες 1,5 λίτρου τα plug-in υβριδικά Land Rover Discovery και Evoque

cars

AYRTON SENNA: 60 χρόνια από τη γέννηση του «θρύλου»…

cars

Το φθηνό πετρέλαιο βάζει φρένο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

cars

Mercedes και Audi ετοιμάζονται για επανεκκίνηση της παραγωγής

cars

Lamborghini Strike: Ένας «ταύρος» που σηκώνει 4.800 kg για… πλάκα (video)

cars

Από το 2021 οι παραδόσεις του νέου Land Rover Defender 90

cars