CARSNEWS
AUTONEWS

Volvo XC60. Ανανεώθηκε στα σημεία

Μπορεί το XC60 της Volvo να παραμένει φρέσκο σε ότι έχει με την εικόνα του, ωστόσο η Volvo έκρινε πως έπρεπε να προχωρήσει σε κάποιες μικρές επεμβάσεις, ώστε να το διατηρήσει στη κορυφή της κατηγορίας του. Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η Σουηδική εταιρεία προχώρησε σε μικρές στιλιστικές επεμβάσεις, οι οποίες αφορούν την ανασχεδιασμένη γρίλια, τον νέο μπροστινό προφυλακτήρα, τον εμπλουτισμό της χρωματικής παλέτας με μια επιπλέον επιλογή και την προσθήκη νέων ζαντών. Περνώντας στην καμπίνα, αυτή διαθέτει νέες επενδύσεις, όπως το ύφασμα City Weave.

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική αλλαγή είναι η προσθήκη του νέου συστήματος πολυμέσων, που λειτουργεί σε περιβάλλον Android της Google, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο αμιγώς ηλεκτρικό XC40. Το διαισθητικό, νέας γενιάς σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας προσφέρει υψηλές δυνατότητες παραμετροποίησης και ασύγκριτη συνδεσιμότητα, με την τελευταία να ενισχύεται περαιτέρω μέσω της εισαγωγής του ολοκαίνουριου πακέτου ψηφιακών υπηρεσιών “Digital Services”.

Πολύ σημαντικές βεβαίως είναι και οι αναβαθμίσεις που αφορούν την ασφάλεια, καθώς το ανανεωμένο Volvo XC60 εξοπλίζεται με την τελευταίας γενιάς δέσμη συστημάτων ασφαλείας ADAS που διαθέτει ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπέρηχων. Ως εκ τούτου, το μεσαίο SUV θα ενσωματώνει σύστημα ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών, αυτόματο φρενάρισμα και αποφυγή σύγκρουσης, όπως και Pilot Assist. Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Volvo XC60 αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη της Άνοιξης.

The post Volvo XC60. Ανανεώθηκε στα σημεία first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη η επόμενη M5, με έως και 1.000 άλογα!

cars

Cupra Leon– Με περισσότερες επιλογές κινητήρων

cars

Η εταιρεία SpaceX λέει ότι σχεδιάζει να πουλήσει δορυφορικές συνδέσεις λέιζερ

cars

Η Σουηδία που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision ετοιμάζεται για αντιισραηλινές διαμαρτυρίες

cars

Τρίτη σερί νίκη των Μπλε στο Survivor – Ο Χριστόφορος Ταξίδης τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Bury

Στη φυλακή sugar baby που έκλεψε 1 εκατομμύριο – Τα «έφαγε» σε ζιγκολό και πουλούσε βιβλίο με οδηγίες εξαπάτησης

cars

Renault: O κόσμος ζητά “καυτά” ηλεκτρικά!

cars

Carlos Ghosn: Χολιγουντιανή απόδραση με πρασινομπερέδες και ιδιωτικά jet!

cars

Κυβέρνηση για εμπρησμούς στου Ζωγράφου: Τέλος η εποχή της ασυλίας και της ανομίας – Η αστυνομία κάνει τα πάντα για να γίνουν συλλήψεις

cars