CARSNEWS
NEW MODELS

WRC – Drive for Your Life (βίντεο)

Εάν έχετε ακούσει το όνομα Antti Kalhola, μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε για έναν Φινλανδό, παθιασμένο λάτρη των αγώνων αυτοκινήτου (και κυρίως των ράλλυ) ο οποίος παίρνει υλικό από παλαιούς κυρίως αγώνες και το μοντάρει, δημιουργώντας βίντεο που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας στο χώρο. Όπως αναφέρει και στο site του, «το όραμά μου είναι να αγωνίζομαι και να δημιουργώ τις πιο απίθανες σειρές βίντεο που έχουν δημιουργηθεί ποτέ για το μηχανοκίνητο αθλητισμό»…

Περνώντας στο τελευταίο του δημιούργημα, είναι το «WRC – Drive for Your Life», το οποίο όμως δεν περιορίζεται μόνο στην εποχή του WRC αλλά ξεκινάει από αρκετά πίσω, σε εποχές πριν από το Group B. Πρόκειται για ένα μικρό αριστούργημα, 4,5 λεπτών, όπου μέσα από τα πλάνα που έχει επιλέξει καταφέρνει να δίνει το στίγμα της κάθε περιόδου. Από τα παλαιά αγωνιστικά, μέχρι τα πιο σύγχρονα.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι εστιάζει στους ανθρώπους. Παγκόσμιοι που έγραψαν χρυσές σελίδες, οδηγώντας Lancia, Toyota, Subaru και ό,τι άλλο. Μπορεί οι εποχές τους να διαφέρουν, η πίεση όμως, ο αγώνας για επικράτηση, τα συναισθήματα, παραμένουν ίδια. Και αυτό ακριβώς καταφέρνει να περάσει το συγκεκριμένο βίντεο. Εδώ πραγματικά ταιριάζει η έκφραση «τα πολλά λόγια είναι φτώχια». Καθίστε αναπαυτικά και πατήστε το play. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η θρυλική Cadillac των Ghostbusters επιστρέφει (Video)

cars

Επίσημο: Ορίστηκε η ημέρα της αποκάλυψης για το πρώτο ηλεκτρικό Abarth (video)

cars

Το Volvo S60 Polestar τα βάζει με τους Γερμανούς (Video)

cars

Ένοχος για τον θάνατο οδηγού ο «αυτόματος πιλότος» της Tesla

cars

Ένας Έλληνας πίσω από το καλύτερο τανκ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

cars

Βαθιά υπόκλιση στον monsieur Leclerc (video)

cars

Με αυτόν το ηλεκτροκινητήρα κάθε αυτοκίνητο μετατρέπεται εύκολα σε ηλεκτρικό

cars

Ηλεκτροκίνητο Ford Transit εντός του 2021

cars

Σε δοκιμές εξέλιξης η οκτακύλινδρη Toyota Supra (Video)

cars