CARSNEWS
MOTONEWS

Zero SR: Η πιο προσαρμόσιμη μοτοσυκλέτα παγκοσμίως

Zero SR: Η πιο προσαρμόσιμη μοτοσυκλέτα παγκοσμίως
  • Διαβάστηκε από 21.582 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2022

Με νέες, ελαφρύτερες, μπαταρίες αυξημένης χωρητικότητας κατά 20% και καινοτομίες λογισμικού με αναβάθμιση μέσω του κινητού, το SR είναι η πιο προσαρμόσιμη μοτοσυκλέτα παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της Zero.

Zero SR: Η είσοδος στην premium ηλεκτρική μοτοσικλέτα



Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το βραβευμένο SR/F, το 2022 Zero SR έρχεται στάνταρ με τον δοκιμασμένο κινητήρα ZF 75-10 ρυθμισμένο να αποδίδει 166 Nm ροπής, μέγιστη ισχύ 74 ίππων (55 kW) και τελική ταχύτητα 167 χλμ/ώρα, δημιουργώντας μια πιο οικονομική επιλογή για τους αναβάτες που θέλουν μια premium ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έως 110 άλογα με online αναβάθμιση



Το 2022 SR διαθέτει την τελευταία γενιά μπαταριών ιόντων λιθίου Z-Force της αμερικανικής μάρκας με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, ο οποίος όχι μόνο είναι ελαφρύτερος, αλλά διαθέτει βελτιωμένη ενεργειακή πυκνότητα και με τη σειρά του, ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια μεταξύ των επαναφορτίσεων. Οι αγοραστές του 2022 SR μπορούν να αναβαθμίσουν εκ των υστέρων τη μοτοσικλέτα τους, αν το επιθυμούν, στο ίδιο επίπεδο απόδοσης με το SR/F, ανεβάζοντας τη ροπή στα 190 Nm με 110 ίππους και τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα. Η ενεργοποίηση του «Speed & Performance Boost»  μέσω του νέου Cypher Store της Zero, ξεκλειδώνει τις πλήρεις δυνατότητες του κινητήρα, καθώς και την αναβάθμιση του SR σε Advanced Bosch Motorcycle Stability Control, που προσθέτει cornering ABS, Traction control και drag torque control.

Μέσω Cypher Store «κατά απαίτηση» αναβάθμιση της μοτοσυκλέτας



Το 2022 SR τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα Cypher III+ και συνοδεύεται επίσης από την μπαταρία ZF 14,4+ kWh που μπορεί να επεκταθεί μέσω του Cypher Store στις 17,3 kWh. Η μεγιστοποίηση της χωρητικότητας της νέας μπαταρίας και ο συνδυασμός της με το προαιρετικό Power Tank παρέχει 20,9kWh ενέργειας, παρέχοντας έως και 365 χιλιόμετρα αυτονομίας στην πόλη και 181 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, περισσότερα από οποιαδήποτε προηγούμενη μοτοσυκλέτα Zero. Αυτή η αύξηση της αυτονομίας έρχεται χωρίς συμβιβασμούς, καθώς η νέα τεχνολογία μπαταριών είναι ελαφρύτερη και δεν είναι μεγαλύτερη από τις μπαταρίες προηγούμενης γενιάς. Προσβάσιμες με το πάτημα ενός δαχτύλου, οι αναβαθμίσεις Cypher Store είναι μια ποικιλία επιλογών απόδοσης που διατίθενται είτε μέσω της εφαρμογής Zero Motorcycles για κινητά είτε διαδικτυακά στη διεύθυνση www.zeromotorcycles.com/cypherstore. Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην κυκλοφορία του Cypher Store, περιλαμβάνουν ταχύτερη φόρτιση, εκτεταμένη αυτονομία, ενίσχυση ταχύτητας και απόδοσης, λειτουργία στάθμευσης (όπισθεν), θερμαινόμενες λαβές και δορυφορική πλοήγηση στην οθόνη της μοτοσικλέτας. Το SR μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας το δημόσιο δίκτυο φόρτισης EV, μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής τύπου 2, ενώ ένας προσαρμογέας πρίζας είναι επίσης διαθέσιμος για όσους επιθυμούν να φορτίσουν στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος εξοπλισμένο με τυπική πρίζα τοίχου.



Zero SR τιμή: 21.700 ευρώ

Από 74 στους 110 ίππους με ένα κλικ!

Το αναβαθμίζεις από το κινητό σου

Ελέγχεις τα πάντα από το λειτουργικό σύστημα Cypher III+

Εσύ θα ήθελες να ανεβάζεις άλογα από το app του κινητού σου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Βασίλης Μπούδρος – Τερμάτισε στην δυσκολότερη κατηγορία του Dakar 2024!

cars

Triumph Tiger 900 Rally/GT Aragón Edition – Προς τιμήν του Iván Cervantes!

cars

Ανάκληση μοτοσικλετών BMW, για έλεγχο στα φρένα

cars

Το «Πουλάκι» που θέλει να αλλάξει το πώς μετακινούμαστε στην πόλη με δίτροχο

cars

O Pecco Bagnaia διέλυσε τον ανταγωνισμό στο Αυστριακό Grand Prix!

cars

Νέες Triumph Scrambler 1200 X και XE – Οι τιμές τους στην Ελλάδα (video)

cars

Suzuki: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα GSX-S1000GX των 152 ίππων

cars

Περιστέρι: Τραγωδία με 17χρονο σε δυστύχημα με μοτοσυκλέτα

cars

Νέα Aprilia Tuareg 660 MY 2024 σε τρία νέα χρώματα

cars