CARSNEWS
MOTONEWS

Zontes E350: Ντεμπούτο στην έκθεση μοτοσυκλέτας

Zontes E350: Ντεμπούτο στην έκθεση μοτοσυκλέτας
  • Διαβάστηκε από 4.338 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/3/2023

Το μοναδικό scooter με ρυθμιζόμενο τιμόνι, τελευταίας γενιάς τεχνολογικά συστήματα και τον ισχυρότερο κινητήρα της κατηγορίας, απόδοσης 37 ίππων μπορείτε να το δείτε ζωντανά στην έκθεση μοτοσυκλέτα.

Ο δυνατότερος κινητήρας της κατηγορίας με 37 ίππους

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 349cc, διαθέτει έναν υψηλό λόγο συμπίεσης (11,8:1), αποδίδοντας 37 ίππους και 38Nm ροπής, ενώ παράλληλα διατηρείται η κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα. To σύστημα Traction Control ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό, ελέγχοντας την περιστροφή του πίσω τροχού, για αποφυγή σχεδόν κάθε γλιστρήματος.

 

Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο χαρτογραφήσεις (Eco και Sport) μέσω ενός κουμπιού. Το σύστημα όμως περνάει αυτόματα στην χαρτογράφηση “S” μόλις οι στροφές του κινητήρα ξεπεράσουν τις 7.000, ώστε να εξασφαλίζεται άμεση απόκριση, για παράδειγμα σε περίπτωση προσπέρασης. Το εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού της Bosch, συμβάλλει τα μέγιστα στην γραμμική απόδοση και  παραγωγή ισχύος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύστημα Keyless και έγχρωμη οθόνη TFT

To νέας γενιάς σύστημα Keyless 3.0, αναγνωρίζει εύκολα το κλειδί σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου από τον αισθητήρα. Μόλις μεγαλώσει αυτή η απόσταση το 350Ε κλειδώνει αυτόματα, ενώ το σύστημα διαθέτει και πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67. Η δυνατότητα του συστήματος  να κλειδώνει το scooter ακόμα και χωρίς μπαταρία είναι ένα μεγάλο συν.

Τα όργανα του 350Ε αποτελούνται από μία έγχρωμη TFT οθόνη, η οποία διαθέτει τέσσερα θεματικά interfaces (Recreation, Race, Street και Simplicity) και αυτόματη προσαρμογή σε προβολή ημέρας/νύχτας, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος. Έχει δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό καθώς επίσης να ενημερώνει για τη σωστή πίεση και θερμοκρασία των ελαστικών και να προειδοποιεί αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο 350E.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι



Η ζελατίνα του 350E, προστατεύει αποτελεσματικά τον αναβάτη, καθώς είναι αρκετά μεγάλη και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη αυξάνοντας παράλληλα το ύψος κατά 100mm.

 

Κάτω από το τιμόνι και στο πάνω μέρος της ποδιάς, υπάρχουν δύο αποθηκευτικά ντουλαπάκια με μεγάλο χώρο για έγγραφα, κινητό τηλέφωνο ή άλλα αντικείμενα. Το αριστερό ντουλαπάκι διαθέτει διπλή θύρα ταχείας φόρτισης USB (Type A+ και Type C). Και έχουν τη δυνατότητα φόρτισης με ισχύ 18W. Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη και μικροαντικείμενα του αναβάτη. Ενώ εξίσου μεγάλο είναι και το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 16,5 λίτρων.

Το μόνο με ρυθμιζόμενο τιμόνι



Όλα τα φωτιστικά σώματα του 350Ε είναι τεχνολογίας LED. Συγκεκριμένα στο  μπροστινό τμήμα βλέπουμε 6 συστοιχίες LED , για να αυξηθεί το επίπεδο ασφάλειας στην οδήγηση σε  χαμηλό φωτισμό. Στο στάνταρ εξοπλισμό του 350Ε ανήκουν τα θερμαινόμενα γκριπ αλλά και οι προστατευτικές χούφτες για τα χέρια, κάνοντας ακόμη πιο άνετη την οδήγηση το χειμώνα.

Το αλουμινένιο τιμόνι του 350Ε έχει δυνατότητα ρύθμισης 2 θέσεων για να εξυπηρετήσει κάθε αναβάτη. Πρόκειται για το μοναδικό scooter που παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

ABS, J. Juan φρένα και χειρόφρενο

To 350E διαθέτει ένα τελευταίας γενιάς δικάναλο σύστημα ABS που συνδυάζεται με την τετραπίστονη, ακτινική  δαγκάνα μπροστά, που προέρχεται από την J.Juan, θυγατρική της Brembo.

Η μανέτα του πίσω φρένου είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα που την κρατάει πατημένη, όσο το 350Ε παραμένει σταθμευμένο, σε οποιαδήποτε κλίση με ασφάλεια.

Οι αναρτήσεις είναι ρυθμισμένες έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση στις μικρές ταχύτητες και σταθερότητα όταν κινείται με γρήγορους ρυθμούς.

Τιμή: από 5.595 ευρώ

Ο δυνατότερος κινητήρας της κατηγορίας με 37 ίππους

Το μοναδικό scooter με ρυθμιζόμενο τιμόνι

Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι με δύο κράνη κάτω από τη σέλα

Με τιμή 5.600 υπάρχει καλύτερη επιλογή στην κατηγορία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το χρηματοδοτικό;

cars

Θανατηφόρο τροχαίο με 31χρονο οδηγό μηχανής στην Κοζάνη: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα

cars

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 – Δείτε τα 60 μοντέλα που μπορείτε να οδηγήσετε

Bury

Kawasaki Ninja ZX-6R: Επιστρέφει στην Ευρώπη

cars

Τι σημαίνει μοτοσυκλετισμός;

cars

Τροχαίο με ακρωτηριασμό στα Χανιά

cars

H Yamaha γιορτάζει τα 25 χρόνια της R1 στο Mugello

cars

Test – KTM 1290 Superduke R EVO: Οδηγούμε στην Γερμανία

cars

Τροχαίο στο Χαλάνδρι

cars