CARSNEWS
NEW MODELS

Δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο της Ferrari ο Lewis Hamilton!

Το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020 και οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει ακόμα στη διαδικασία συζητήσεων αναφορικά με μια ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας τους. Ως εκ τούτου, στη θεωρία τουλάχιστον, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα μπορούσε το 2021 να βρίσκεται σε οποιαδήποτε ομάδα της επιλογής του.

Όμως ο Hamilton δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει ομάδα. Τουλάχιστον αυτή υποστηρίζει ο Martin Brundle, ο οποίος είχε μια εκτενή συζήτηση με τον συμπατριώτη του. Σύμφωνα με τον Brundle, ο Hamilton θεωρεί πως έχει κλείσει για εκείνον το θέμα της Ferrari.

«Είναι κάτι που συζητήθηκε κατά το παρελθόν, όμως δεν υφίσταται πλέον. Σίγουρα η Ferrari είναι μια σπουδαία ομάδα με εντυπωσιακά κόκκινα μονοθέσια. Μου αρέσει το κόκκινο, άλλωστε και το κράνος μου έχει κόκκινο χρώμα σε ένα σημείο. Όμως η Mercedes είναι μια ομάδα που ξέρει να τιμά την ιστορία της κι αυτό είναι πολύ σημαντικό» είπε ο Hamilton, ο οποίος ευελπιστεί σε συνέχιση της συνεργασίας του με το «αστέρι» και μετά το τέλος της καριέρας του στη Formula 1 και κάποιον ρόλο πρεσβευτή της μάρκας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η τελευταία Porsche 911 σειράς «991»

cars

Το νέο SUV της Geely «φιλτράρει» και τον κορονοϊό

cars

Πότε αποδέχτηκε ο Leclerc ότι έχασε τον τίτλο

cars

Αυτό είναι το αρχικό πρωτότυπο του Pontiac Banshee και πωλείται

cars

Αυτή είναι η πιο απίστευτη “κόντρα” που έγινε ποτέ! (Video)

cars

Η Ε.Ε. θα θέσει αυστηρότερα όρια εκπομπών ρύπων

cars

Δείτε τι μπορεί να συμβεί αν o οδηγός πηδήξει από το παράθυρο ενός εν κινήσει Tesla (Video)

cars

Τέλος εποχής για το BMW i8

cars

Ένα σπέσιαλ Honda Civic Type R από την Mugen

cars