Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Εύβοιας διοργανώνει τη μετακίνηση εργαζομένων από τη Χαλκίδα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να λάβουν μέρος στην πανελλαδική συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη ΔΕΘ.
Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων έχει ναυλωθεί λεωφορείο, ενώ η συμμετοχή στη μετακίνηση είναι δωρεάν. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026, στις 08:00, από το Πάρκο του Βούρκου στη Χαλκίδα, απέναντι από το ΕΠΑΛ.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Όπως αναφέρει το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες και θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό, οι εργαζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.
Στο επίκεντρο της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται, μεταξύ άλλων, τα αιτήματα για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, φορολογική ελάφρυνση, ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και των δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και προστασία των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Εύβοιας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ανακοίνωση.
