Αχαρνές — 05/10/2026, 14:53 — 3 ‘

Η Allwyn, σε συνεργασία με τη McLaren Racing, έφερε στην Αθήνα την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσα από το «Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens», που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Η διοργάνωση αποτέλεσε την πρώτη εκδήλωση μιας παγκόσμιας σειράς της Allwyn, με την εμπειρία των fans να βρίσκεται στο επίκεντρο.




Χιλιάδες φίλαθλοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο. Σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα παρακολούθησαν δύο εμβληματικά μονοθέσια της McLaren: τη McLaren MCL60 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna.
Την MP4/6 οδήγησε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Mika Häkkinen, ενώ στο τιμόνι της MCL60 βρέθηκε ο οδηγός της Arrow McLaren IndyCar, Pato O’Ward, εκπροσωπώντας τη McLaren Racing. Η Ελλάδα, πάντως, δεν φιλοξενεί Grand Prix, και η συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσε στους φιλάθλους της χώρας την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά δύο μονοθέσια της McLaren.








Την προσέλευση χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Αθήνα συνέδεσε με τους στόχους της Allwyn για τη νέα διεθνή πλατφόρμα εκδηλώσεών της ο Pavel Turek, Chief Officer Global Partnerships της εταιρείας. Όπως δήλωσε: «Το να βλέπουμε χιλιάδες fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού να έρχονται στην Αθήνα είναι ακριβώς αυτό που ελπίζαμε, όταν παρουσιάσαμε την ιδέα αυτών των εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τη McLaren Racing. Στην Allwyn επιδιώκουμε διαρκώς να προσφέρουμε περισσότερα, είτε πρόκειται για περισσότερες αξέχαστες στιγμές, είτε για ευκαιρίες που φέρνουν περισσότερους φιλάθλους πιο κοντά στα αθλήματα και τη διασκέδαση που αγαπούν. Το να φέρνουμε ταχύτητα, συγκινήσεις και ενθουσιασμό σε μια χώρα με τόσο μεγάλο πάθος για τον αθλητισμό αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να λανσάρουμε τη νέα διεθνή πλατφόρμα εκδηλώσεων μας. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες αντίστοιχες εμπειρίες στους fans σε όλο τον κόσμο».
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης εντάχθηκαν επίσης ένα Fan Zone και ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούσαν να συμμετάσχουν σε δράσεις της Allwyn και να παρακολουθήσουν επί σκηνής τους Mika Häkkinen, Pato O’Ward, Alex Wurz, Βασίλη Παντελεάκη και Louise McEwen (McLaren Racing).
18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

















Κοινοποιήστε αυτή την ανάρτηση:

Συντάκτης: Άννα Χοχλάκη
Η Άννα Χοχλάκη διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία, έχοντας εργαστεί στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, σε γραφεία Τύπου και σε εφημερίδες κεντρικών μέσων. Ειδικεύεται σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


