Pole Position by Allwyn: Το ραντεβού μας με την F1 που δεν πρέπει να χάσετε (vid)

Published:

Το gMotion by Gazzetta δίνει σήμερα στις 16:30 το ραντεβού του με τη Formula 1, μέσα από την εκπομπή «Pole Position by Allwyn».

Μια τριάδα στην ανάλυση του αγώνα

Η εκπομπή του Gazzetta για το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη επιστρέφει, θέτοντας στο μικροσκόπιο το Grand Prix Ιταλίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Κίμι Αντονέλι της Mercedes F1, ο οποίος έφτασε στην πρώτη θέση έχοντας ξεκινήσει από τη 19η.

Η Μόντσα πρόσφερε ακόμη έναν εντυπωσιακό αγώνα στο 2026, με την έκβαση της νίκης να παραμένει ανοιχτή μέχρι τους τελευταίους γύρους. Πέρα από το αποτέλεσμα, η αψιμαχία ανάμεσα στις δύο Ferrari, οι πολλές μάχες σε όλο το grid και οι εξωαγωνιστικές εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης.

Συντονιστείτε σήμερα στις 16:30 στην εκπομπή «Pole Position by Allwyn» για την ανάλυση του Grand Prix Ιταλίας. Παρακολουθήστε την εκπομπή πατώντας «play» στο παρακάτω βίντεο.

Οι τρεις παρουσιαστές στο τιμόνι της ενημέρωσης

Η «Pole Position» στηρίζεται στη χημεία και την εμπειρία των τριών παρουσιαστών της. Ο Κώστας Παστρίμας, ο Στάθης Κοκκορόγιαννης και η Δήμητρα Ηρειώτη συνεργάζονται, συνεισφέροντας ο καθένας τη δική του οπτική, με έμφαση στην εγκυρότητα του ρεπορτάζ και στο χιούμορ που απαιτεί μια σύγχρονη digital παραγωγή.

Βασικός υποστηρικτής αυτού του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος είναι η Allwyn. Ως επίσημος χορηγός, η εταιρεία αναλαμβάνει να εξασφαλίσει για την «Pole Position» υψηλού επιπέδου αισθητική, άρτια τεχνική κάλυψη και premium γραφικά, ώστε η παραγωγή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

READ MORE

Μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια: Στις φλόγες δασική έκταση

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή – Εναέρια μέσα συνδράμουν στην κατάσβεσηΣε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια, στην...

Find us on X

Related articles

Latest articles