CARSNEWS
AUTONEWS

Ένταση Φάμελλου-Αυλωνίτη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Από την πρώτη εβδομάδα διαφωνούσα με τον Κασσελάκη – Γιατί δεν το είπες;

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Σωκράτη Φάμελλο και τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη κατά τη διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τα μέλη της καλούνται να αποφασίσουν για σημαντικές αλλαγές στην οργανωτική της δομή.

Ο πρόεδρος της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για «καρατόμησή» του, φέρεται να υποστήριξε πως διαφωνούσε μαζί του «από την πρώτη εβδομάδα» που ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος.

φαμελλος
Ο Σωκράτης Φάμελλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε παρενέβη ο βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης, αναφέροντας ότι «αφού διαφωνούσες, γιατί δεν το είπες; Αν από τη μία έχουμε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να διαφωνούν, κάποιος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί».

αυλωνιτης
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Στη συνέχεια, φέρεται να υπήρξε και παρέμβαση του βουλευτή Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου, αναφέροντας ότι «δεν μιλάει κανείς για ανεπάρκεια του Σωκράτη. Όμως, πρέπει να καταλάβει ότι αντλεί τη νομιμοποίησή του από τον εκλεγμένο πρόεδρο».

Related Articles

Το Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου: «Τα προβλήματα λύνονται με την ελευθερία και την αγάπη»

Bury

Σταρόβας: Μου έχει λείψει η τηλεόραση, μου έχει τύχει να έχουμε κλείσει για δυο εκπομπές και στο τέλος να μη γίνει καμία

cars

Jeep Wrangler. Για δέκατη συνεχή χρονιά κατακτά το βραβείο “4×4/SUV of the Year” στις Η.Π.Α.

cars

Εκρηκτικό κοκτέιλ με θυελλώδεις ανέμους και θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου τα επόμενα 24ώρα – Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Αλλάζει ο αρμόδιος υφυπουργός του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά

cars

Σύλληψη 22χρονου στο Καματερό με 10 κιλά κάνναβης στο όχημά του

Το καλοκαίρι θα φέρει και το νέο Nissan X-Trail.

cars

Ηλεκτρικό Jeep Wrangler. Το επόμενο λογικό βήμα.

cars

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Βόλος για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό