CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του νέου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Τσεντί Οσμάν

Ο Τσέντι Οσμάν θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και η εντυπωσιακή τουρκάλα σύζυγός του, Έμπρου Σαχίν, σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ. Ο Τούρκος σούπερ σταρ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα και δηλώνει ενθουσιασμένος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 στη Βόρεια Μακεδονία, όπου γεννήθηκε ο νέος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής αθλητής έφερε από τις ΗΠΑ μια Lamborghini αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να μετακινηθεί η νύφη την ημέρα του γάμου στην εκκλησία.

Η Έμπρου Σαχίν είναι μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης πάνω στον τομέα των αθλητικών επιστημών. Η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει 4.2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και στις φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακή. Η τουρκάλα ηθοποιός έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, όπου το 2022 έλαβε το βραβείο της «Καλύτερης Ηθοποιού Τηλεοπτικής Σειράς» για το «Destan».

Related Articles

Η έπαρση της σημαίας των Ολυμπιακών Αγώνων υπό τους ήχους του Ολυμπιακού ύμνου

Bury

Βγαίνει ο στρατός στο Μπανγκλαντές μετά τις φονικές ταραχές – Η κυβέρνηση επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας

Νέο Volkswagen T7 Multivan. Πιο… νέο από ποτέ!

cars

Στη Μύκονο με τον σύζυγό του ο Niel Patrick Harris του «How I Met Your Mother»

Bury

Στο Πέδι ψάχνουν τον παρουσιαστή του BBC που εξαφανίστηκε στη Σύμη – «Τον είδα να μιλά με έναν ηλικιωμένο» λέει μάρτυρας

cars

Μαίνεται εδώ και μία εβδομάδα η πυρκαγιά στο νησί Μαδέρα της Πορτογαλίας

deleted-w9i2FI7l

Καταδίκασε ο Αντόνιο Γκουτέρες την επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα – «Αυτή η φρίκη πρέπει να σταματήσει»

cars

Τόνια Σωτηροπούλου: «Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά»

deleted-w9i2FI7l

Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό – «Εκεί που γεννήθηκε η Ευρώπη»

Bury