CARSNEWS
AUTONEWS

Αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο στον Βόλο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ ύστερα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, οι νευροχειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το καμάκι που διαπέρασε το κρανίο του.

Ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί επίθεση με καμάκι και στο στήθος. Όταν έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου αρχικά είχε μεταφερθεί, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων και να εκτιμηθεί από τους γιατρούς το πώς θα προχωρήσουν.

Η αντίδραση του 69χρονου όταν δέχθηκε επίθεση

Ο 69χρονος που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον γιο του διατήρησε την ψυχραιμία του και ενώ η μεταλλική βέργα ήταν καρφωμένη στο κεφάλι του ο άτυχος άνδρας παρέμεινε συγκλονιστικά ψύχραιμος και σύμφωνα με το TheNewspaper πρόλαβε να ακόμη να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς προτού διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ιστορικό του δράστη

Ο άνδρας που επιτέθηκε στον πατέρα του αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινική τρεις φορές. Είχε διαγνωστεί με ψύχωση και διαταραχή προσωπικότητας, με αποτέλεσμα να έχει αρκετά συχνά βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν λάμβανε την αγωγή του, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την περίπτωσή του.

Related Articles

Dacia Bigster Concept. Το νέο best seller της Dacia

cars

Η στιγμή που 39χρονη αισθητικός πέφτει από ύψος 50 μέτρων – Είχε ανέβει σε βράχο για να βγάλει φωτογραφία

Bury

Νέα Αριστερά: «Η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό»

cars

Το Historic Acropolis Rally 2023 κάνει δυναμικό comeback με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη

cars

Μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση έκανε ο Απόστολος Λύτρας

Bury

H Monica Bellucci εξομολογήθηκε ποιο είναι το μοναδικό προϊόν που βάζει στο πρόσωπό της πριν κοιμηθεί

cars

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Ο κουμπάρος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό – Ο δράστης έστρεψε την καραμπίνα και σε εκείνον

cars

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

cars

Παραμένει επικίνδυνη η κατάσταση στο Βαρνάβα – Σε ύφεση η πυρκαγιά στις Αιγειρούσες Μεγάρων

wp_update-GSkibItV