CARSNEWS
AUTONEWS

«Επιτρέπεται» να βάφουμε τα νύχια μας σε «καλοκαιρινές» αποχρώσεις τον χειμώνα;

Eδώ και περίπου έναν μήνα, έχουμε αρχίσει να μιλάμε για τα χρώματα που θα αντικαταστήσουν τα καλοκαιρινά στα μανικιούρ του φθινοπώρου γράφοντας πως τη σκυτάλη παίρνουν τα σκούρα.

Συγκεκριμένα, το μπορντό, το βουργουνδί και το χρώμα του κόκκινου κρασιού είναι τα star colours του φθινοπώρου και έχουμε ήδη ξεκινήσει να βάφουμε τα νύχια μας σε αυτά, περνώντας σε μια νέα φάση.

Ωστόσο, αν κάποιες από εμάς έχουμε αδυναμία στα φωτεινά neon χρώματα όπως το φούξια, το πράσινο και το πορτοκαλί, που υιοθετήσαμε το περασμένο -και κάθε- καλοκαίρι, μπορούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτά τα βερνίκια και το φθινόπωρο ή τον χειμώνα;

Μια ανάρτηση του διάσημου nail artist Tom Bachik επιβεβαιώνει πως μπορούμε, καθώς σημασία δεν έχει τόσο η εποχή, αλλά η προσωπικότητά μας, η ελευθερία, το στιλ και η διάθεσή μας. Αν μας αρέσει να έχουμε έντονα, ανοιχτόχρωμα ή neon αποχρώσεις νύχια, δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς, ούτε ο καιρός.

Υπάρχουν γυναίκες που διατηρούν μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα όλο τον χρόνο και δεν επηρεάζονται από την εποχή. Κάποιες επιμένουν στα παστέλ, άλλες στο κόκκινο, μερικές στα nude. Δεν αλλάζουν το μανικιούρ τους σύμφωνα με τις τάσεις, ούτε ανάλογα με τις εποχές. Έχουν βρει τι τους αρέσει και είναι συνεπείς.

Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή βάφουν τα νύχια τους αυστηρά ανάλογα με τον καιρό, τον χειμώνα προτιμούν τα σκούρα χρώματα, το καλοκαίρι τα ανοιχτά και τις γιορτές τα φωτεινά κόκκινα.

Υπάρχουν κι εκείνες οι γυναίκες που ορκίζονται σε ένα συγκεκριμένο χρώμα και το διατηρούν χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Το χρώμα των νυχιών μας είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση και πάνω από όλα τα trend πρέπει να αρέσει σε εμάς τις ίδιες, ακόμη και αν είναι μαύρο το καλοκαίρι ή neon pink τον χειμώνα.

Κι αν μέχρι τώρα διατηρούσατε τις αμφιβολίες σας, δείτε το video του Tom Bachik και θα εξαφανιστούν.

Related Articles

Ο καιρός σήμερα: 12/5/2024

Bury

Subaru Levorg STI Sport Prototype. Υποχρεώσεις και… ανησυχίες!

cars

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τη συναυλία της Βανδή στη Σμύρνη: «Της βγάζω το καπέλο, οι καλλιτέχνες δεν τα κάνουν όλα μόνο για τα λεφτά»

Τεμπονέρας: Ο ίδιος ο Κασσελάκης αμφισβητεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

wp_update-GSkibItV

Ψάχνουν τον Λύτρα να τον συλλάβουν μετά τη μήνυση της συζύγου του – Δεν απαντά στα τηλέφωνα, δεν βρέθηκε στη διεύθυνση που δήλωσε

Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα ο Νίκος Δένδιας μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Bury

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη αυξήθηκαν το 2023 χάρη στα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα

cars

Το νέο Defender σου φαίνεται ακριβό; Υπάρχει και σε Lego…

cars

Η Toyota συνεχίζει ακάθεκτη με το κορυφαίο, Yaris GR-4!

cars