CARSNEWS
MOTONEWS

Ζήσε την αυθεντική εμπειρία οδήγησης μιας MotoGP

Ονειρεύεσαι να οδηγήσεις μια Grand Prix Μοτοσυκλέτα; Λατρεύεις την ταχύτητα κι αναζητάς εμπειρίες που θα κάνουν την αδρεναλίνη σου να χτυπήσει κόκκινο; Το The Pilot Center, το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα για όλη την παρέα, προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχεις ποτέ φανταστεί.

Πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο μιας αυθεντικής MotoGP και νιώσε συγκίνηση και ενθουσιασμό σε απόλυτα πραγματικές συνθήκες. Δοκίμασε το αδύνατο!

Ο προσομοιωτής MotoGP διαθέτει όλες τις λειτουργίες μιας Grand Prix μοτοσυκλέτας δηλαδή γκάζι, φρένο και συμπλέκτη, για να είσαι επαγγελματίας οδηγός ακριβώς όπως ο Giacomo Agostini και ο Valentino Rossi. Η ειδική βάση επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα κλίσεις μέχρι 60 μοίρες, βοηθώντας τον αναβάτη να τολμήσει και να ξεπεράσει τα όριά του.

Οι πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP περιμένουν εσένα, να γίνεις ένα με τις πιο επικίνδυνες στροφές του πλανήτη, στο πιο ασφαλές περιβάλλον. Νιώσε αυτό το πρωτόγνωρο, εθιστικό αίσθημα ελευθερίας, που μόνο η ταχύτητα έχει τη δύναμη να δώσει.

Πάρε την παρέα σου και τράβηξε τα πιο viral videos για τα social σου, καθώς σπας τα ρεκόρ με μια καθαρόαιμη MotoGP, τρέχεις στο Ράλλυ Acropolis με ένα αγωνιστικό Rallycross (WRC) με δυνατότητα Drift ή στις πίστες του Grand Prix με μια Formula 1. Μπορείς ακόμα και να πιλοτάρεις μόνος σου ένα επιβατικό Airbus σε πάνω από 24.000 προορισμούς ή να κάνεις αερομαχίες και βουτιές στον αέρα με ένα Falcon F16 (με την καθοδήγηση από εμπείρους επαγγελματίες πιλότους). Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία και συνιστάται από 12 ετών και άνω.

Βίωσε την απόλυτη εμπειρία ζωής στο The Pilot Center, πραγματοποίησε το όνειρό σου ή πρόσφερε ένα αξέχαστο δώρο εμπειρίας στους αγαπημένους σου. 30 λεπτά οδήγησης αρκούν για να το θυμάσαι για πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://pilotcenter.gr/ 

Λεωφ. Βουλιαγμένης 387 Ηλιούπολη 16346

300μ. από το σταθμό του μετρό Αγ. Δημητρίου

+30 210 97 39 240

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

Σάββατο: 11:00 – 21:00

Κυριακή: 11:00 – 19:00

Related Articles

Υψηλό το ποσοστό των νεκρών μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα

cars

SWM RE300 – Enduro κατάλληλο για όλους!

cars

Best Moto: Το βραβείο της CFMOTO

cars

H Auto Fabrica παρουσιάζει το… μέλλον των μηχανών

cars

Μια από τις πιο παράξενες μετατροπές που είδαμε ποτέ σε μοτοσυκλέτα

cars

Το νέο Renault Austral στρίβει “με τα τέσσερα” και αλλάζει συμπεριφορά – Δείτε πώς τα καταφέρνει

cars

Θρηνεί ο χώρος του αυτοκινήτου, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παππάς

cars

Βρέθηκε κλεμμένη μοτοσυκλέτα της Ασφάλειας σε σύνδεσμο φιλάθλων

cars

Μια Ducatti που πήρε τα βουνά της Αλάσκας

cars