CARSNEWS
AUTONEWS

Η Ντέμι Μουρ έβγαλε έρπητα ζωστήρα και έχασε 9 κιλά στα γυρίσματα του «Substance»

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την οδήγησε στο να χάσει 9 κιλά μίλησε η Ντέμι Μουρ στους «Los Angeles Times». Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Substance, της νέας ταινίας τρόμου της Κοραλί Φαρζέ, υπήρξε τόσο μεγάλη ένταση που η ίδια εκδήλωσε έρπητα ζωστήρα.

Όπως αποκάλυψε η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία υποδύεται την Ελίζαμπεθ στην ταινία, διαγνώστηκε με έρπητα ζωστήρα όταν είχε μία εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα. 

«Για να σας δώσω μια ιδέα της έντασης, την πρώτη εβδομάδα που είχα πραγματικά ρεπό, όπου δούλευε μόνο η Μάργκαρετ, έπαθα έρπητα ζωστήρα», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμι Μουρ. «Και μετά έχασα περίπου 9 κιλά» συμπλήρωσε η 61χρονη ηθοποιός.

Βέβαια, δεν ταλαιπωρήθηκε μόνο η Ντέμι Μουρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, αλλά και η συμπρωταγωνίστριά της, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, η οποία υποδύεται τη Σου στην ταινία, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter». «Ω, ναι, είχα τρελή ακμή για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε η ίδια.

Related Articles

Volvo Car Hellas. Αντιμετώπισε με επιτυχία τις δυσκολίες του 2020

cars

«Καίγονται σπίτια, δεν βλέπουμε πυροσβεστικό – Κλείστε, κλείστε»: Δραματική μαρτυρία εθελοντή στα Βριλήσσια

Η Hyundai ονομάζει το νέο minivan της Custo.

cars

Ο καιρός σήμερα 18/4/2024

cars

BMW X6 30d xDrive. Ανανεωτική

cars

Η διπλή απόφαση του ΣτΕ «πάγωσε» την αγορά ακινήτων – Μεγαλώνει το «κίνημα» των δήμων ενάντια στον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό

cars

Νέα Skoda Octavia Scout. Διαθέσιμη και στη χώρα μας με 39900 Ευρώ

cars

Νίκος Γκέλια: Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί

deleted-w9i2FI7l

Τρεις μαθητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 35ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Επιστημόνων 2024

cars