CARSNEWS
AUTONEWS

Καλύτερη η εικόνα της μεγάλης φωτιάς στην Ηλεία – Σηκώθηκαν τα εναέρια νωρίς το πρωί

Περιορίζονται σταδιακά τα μεγάλα πύρινα μέτωπα στην Πελοπόννησο.

Τα εναέρια μέσα που σηκώθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας έχουν κατορθώσει με τη συνδρομή και των επίγειων δυνάμεων, να οριοθετήσουν τις πυρκαγιές σε Ηλεία, Αχαΐα και Αρκαδία, με το πιο δύσκολο μέτωπο να εντοπίζεται σε χωριά της Πηνείας στην Ηλεία.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/6), οι φλόγες απείλησαν τα χωριά Λάτα και Πρόδρομος, ενώ μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ήχησε και πάλι το 112 σε όσους βρίσκονταν στο χωριό Λάτα να απομακρυνθούν προς το Σιμόπουλο.

Την ίδια ώρα μάχη με τις φλόγες δίνουν 154 πυροσβέστες με 56 οχήματα και 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων στη συγκεκριμένη φωτιά.

Οι άνεμοι δεν είναι τόσο ισχυροί όσο χθες Παρασκευή (21/6), και η πυροσβεστική πιστεύει πως θα καταφέρει μέσα στην ημέρα να περιορίσει τις φωτιές. Ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, μίλησε ξεκάθαρα για εμπρησμό: «φαίνεται ότι είναι εμπρησμός. Ξεπήδησαν πολλές εστίες μαζί, δεν μπορεί παρά να είναι εμπρησμός».

Ένας 55χρονος άνδρας έχασε την ζωή του στην Ηλεία, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά από το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 55χρονος βρισκόταν στο χωριό Μυρτιά και έσπευσε να βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις είχε καταναλώσει φαγητό κι έπαθε αναρρόφηση.

Related Articles

Οργή στη Γαλλία για τη δολοφονία φοιτήτριας στο Παρίσι: Συνελήφθη 22χρονος Μαροκινός – Βρέθηκε θαμμένη στο δάσος της Βουλώνης

deleted-w9i2FI7l

Η Nissan δέχεται ηλεκτρική ενέργεια ως πληρωμή για στάθμευση!

cars

Ares Design Wami Lalique Spyder. Και τώρα, κάτι διαφορετικό.

cars

Η Ναόμι Κάμπελ αγκαλιά με τα δύο παιδιά της – Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της

cars

Οικογένεια από την Αλβανία αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα» – Άλλαξε όνομα στο Facebook και είναι άφαντος

cars

Ο Lewis Hamilton συναντά την Mercedes-AMG “Project ONE”!

cars

Ο Λεμέρ αποκλείει το ενδεχόμενο να καλέσει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν υποψήφιο της άκρας αριστεράς για να ανακοπεί η πορεία της ακροδεξιάς

deleted-w9i2FI7l

Το 2022 η νέα Ford Mustang!

cars

ΕΝΦΙΑ 2024: Εφτασε ο νέος λογαριασμός στους ιδιοκτήτες ακινήτων – Η ΑΑΔΕ ξεκίνησε την ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών

cars