CARSNEWS
AUTONEWS

Νεκροί δύο ηλικιωμένοι στην Πάτρα και στην Αταλάντη

Ακόμη δύο θάνατοι από πνιγμό καταγράφηκαν σε θαλάσσιες περιοχές της χώρας την Τετάρτη 24/07 ανεβάζοντας κι άλλο τον απολογισμό των θυμάτων.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 80χρονο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή Ροδίνης Πατρών. Στον ηλικιωμένο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη και από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όπου ένας 79χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη παραλία Σχοινιά Λιβανάτων Φθιώτιδος. Ο άνδρας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

Related Articles

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Λουόμενοι είδαν drone που ξεβράστηκε και νόμιζαν ότι είναι από το Ιράν

Bury

Ο 18χρονος Αναστάσης Βασιλειάδης πέτυχε υποτροφία για το Williams College των ΗΠΑ

Bury

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου: Πεθαίνει ο Νίκος Ζαχαριάδης – «Το κουφάρι μου το κληροδοτώ στους Μπρέζνιεφ, Κολιγιάννη, Φλωράκη και Σία. Χαλάλι τους»

Σχεδόν βέβαιη θεωρούν οι αγορές, μία τρίτη μείωση στα επιτόκια τον Δεκέμβριο – Με το σταγονόμετρο η πληροφόρηση από την ΕΚΤ

wp_update-GSkibItV

Porsche Macan 4 και Macan Turbo: Tο αμιγώς ηλεκτρικό SUV με ισχύ έως 639 ίππους

cars

Πολύ υψηλός κίνδυνος φωτιάς και το Σάββατο 17 Αυγούστου

deleted-w9i2FI7l

Mercedes EQA. H εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ

cars

Αυτές είναι οι κάμερες σε λεωφορειολωρίδες στην Αθήνα – Τα στοιχεία που θα έχει το πρόστιμο

cars

Renault Rafale: Το νέο coupe SUV επανασυνδέεται με την ιστορία της μάρκας

cars