CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Έλον Μασκ δώρισε μεγάλο ποσό σε πολιτική οργάνωση του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Έλον Μασκ έδωσε χρήματα σε πολιτική οργάνωση που υποστηρίζει την εκλογή του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg που επικαλείται πηγές του.

Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε το ύψος της δωρεάς, ανέφερε πάντως πως πρόκειται για «μεγάλο ποσό» και ότι το διέθεσε σε οργάνωση που έχει βαφτιστεί America PAC.

Κατά το Μπλούμπεργκ, η οργάνωση, που έχει ως εκ της νομοθεσίας την ευχέρεια να συγκεντρώσει απεριόριστα κεφάλαια, θα αποκαλύψει τον κατάλογο δωρητών της τη 15η Ιουλίου.

Η εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο κ. Τραμπ, που αναμένεται να αναγορευθεί και τυπικά υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου την επόμενη εβδομάδα στο Μιλγουόκι, συναντήθηκε με τον κ. Μασκ και άλλους δισεκατομμυριούχους τον Μάρτιο.

Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική επικεφαλής εταιρειών όπως οι Tesla, SpaceX και X (πρώην Twitter) είχε διαβεβαιώσει κατόπιν πως «για να είμαι πάρα πολύ σαφής, δεν δωρίζω χρήματα ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ».

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Η Rolls-Royce Ghost, 100 κιλά ηχομόνωση και ένας “ψίθυρος”…

cars

Το νέο, ηλεκτρικό Hummer έρχεται το φθινόπωρο τελικά!

cars

Συγκινητικές οι προσπάθειες των πυροσβεστών να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτη στην ΒΑ Αττική

Bury

8 τραυματίες από την ισραηλινή επιδρομής σε αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου – Τα δύο είναι παιδιά

cars

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Βοιωτία: Είπε ψέματα και συνελήφθη η καταγγέλλουσα

wp_update-GSkibItV

Ενεργειακός Διαμεσολαβητής: Ικανοποίηση για το πρώτο 6μηνο λειτουργίας από τη ΡΑΑΕΥ

Fiat Panda! Έγινε 40 ετών

cars

Έφυγε από τη ζωή η επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων Φωτεινή Ζαφειροπούλου – Το συλλυπητήριο μήνυμά της Λίνας Μενδώνη

Bury

Ο Αμερικάνικος στρατός κατέστρεψε πλεούμενο σκάφος των Χούθι στην Υεμένη

Bury