CARSNEWS
AUTONEWS

Ο βασικός χρηματοδότης της εκστρατείας του Μπάιντεν γυρνά την πλάτη στη Χάρις – Η μομφή του προς όσους ήθελαν να αποσυρθεί

Ο Τζον Μόργκαν, βασικός χρηματοδότης του προέδρου Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να στηρίξει οικονομικά την Κάμαλα Χάρις σε περίπτωση που η αντιπρόεδρος πάρει τη θέση του Μπάιντεν στην προεδρική κούρσα.

Ο Μόργκαν σε δηλώσεις του στο ABC News υποστήριξε πως η Χάρις δεν έχει πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου γιατί είναι πολύ προοδευτική.

Ο δικηγόρος από τη Φλόριντα έγραψε επίσης στο Twitter ότι «η υποστήριξη του Τζο Μπάιντεν στην Κάμαλα είναι το «άντε γαμ…» σε όλους όσοι τον οδήγησαν προς την έξοδο».

«Είναι άλλο πράγμα να ψηφίζεις κάποιον, άλλο πράγμα να συγκεντρώνεις εκατομμύρια δολάρια για κάποιον, πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα», τόνισε ο Αμερικανός χρηματοδότης.

«Αν η Κάμαλα Χάρις είναι η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, τότε στην έπαυλη του Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ των εκλογών», κατέληξε ο μεγάλος χρηματοδότης του προέδρου των ΗΠΑ.

Related Articles

Κεραμέως: Στόχος είναι η μείωση του δείκτη ανεργίας και η τόνωση της απασχόλησης ιδιαίτερα σε κρίσιμες κοινωνικές ομάδες

wp_update-GSkibItV

Η υβριδική Porsche 911 θα είναι η ταχύτερη έκδοση στην γκάμα!

cars

Nέο Hyundai Santa Fe– Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Νεκρός 30χρονος στην Ημαθία – Προσπάθησε να αποφύγει έναν άνδρα και καρφώθηκε σε νταλίκα

cars

Citroen Γιαννίρης. Και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης

cars

Νεκρός από τη θάλασσα ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς στην Αιτωλοακαρνανία

Bury

Η τροπολογία για την ειδική εισφορά στους ηλεκτροπαραγωγούς κατατέθηκε στη Βουλή

Ο Πρώτος από εμάς – Spoiler: Ο Νικόλας πιάνει την Έλενα να φιλιέται με άλλον

Bury

Zyrus LP1200 Strada. Όταν μία “απλή” Huracan δεν είναι αρκετή!

cars