CARSNEWS
AUTONEWS

Πολάκης: Σταματήστε τα σενάρια διαγραφών – Θέλω να νικήσω τον Κασσελάκη, δεν θέλω να τον αποκλείσω

Διαφωνεί ο Παύλος Πολάκης με τα περί διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης και σε δήλωσή του από το περιστύλιο της Βουλής κάλεσε «τους πάντες να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών» και ζήτησε μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε πως θεωρεί απαράδεκτη τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη προς την παράταξη και θεωρεί «περισσότερο απαράδεκτο» το εξώδικο του κ. Κασσελάκη προς την παράταξη.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως θέλει να αναμετρηθεί «στα ίσα» με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω. Θέλω να τον νικήσω», τόνισε.

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη

Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ ξανά σήμερα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είδα ότι οι προτάσεις μου έγιναν εν μέρει δεκτές.

Θεωρώ απαράδεκτη την διαρροή ενός πόθεν εσχες αλλά εξίσου και περισσότερο απαράδεκτο το εξώδικο. Χθες ζήτησα την δημόσια ανάρτηση όλων των πόθεν εσχες γιατί τα πολιτικά πρόσωπα δεν πρέπει να έχουν κάτι να κρύψουν. Η διαδικασία της προεδρικής εκλογής πρέπει να την αξιοποιήσει για το άνοιγμα προς την κοινωνία. Εδώ υπάρχει ένας πόλεμος δίχως τέλος.

Βλεπω ότι (ο Στέφανος Κασσελάκης) συνεχίζει την ίδια απολιτίκ τακτική και δυστυχώς βλέπω κάποιους να ρίχνουν νερό στο μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Τον καλώ να πάρει αμέσως πίσω το εξώδικο.

Καλώ την κα. Σβίγκου και τον κ. Παππα να συγκαλέσουν σύσκεψη των 5. Ήδη συμφώνησαν ο κ. Φαραντούρης και ο κ. Γκλέτσος. Και βέβαια να ορίσουμε τις ημερομηνίες μίας ή δυο τηλεμαχιών και η πρώτη να γίνει πριν το Συνέδριο. Καλω τους πάντες να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών. Όχι να διώξουμε κόσμο, να μαζέψουμε κόσμο, ειδικά τώρα που φάνηκε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί. Θελουμε μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο.

Δεν συμφωνώ με την ΚΕ του Σαββάτου. Να γίνει σήμερα η αύριο η συνάντηση των 5 για να λυθούν. Από την στιγμή που αναρτήθηκαν τα πόθεν εσχες όλων, ακόμα και ο πιο κακόπιστος που τον έπεισε να καταθέσει το εξώδικο θα πρέπει να του πει να το πάρει πίσω. Δεν υπάρχει ιστορικο προηγούμενο να στέλνει πρώην προεδρος εξώδικο προς το κόμμα που θέλει να ηγηθεί και Δεν υπάρχει ιστορικο προηγούμενο κεντρική επιτροπη να διαγραφεί έναν υποψήφιο πρόεδρο.

Μέσα από αυτό (το μικρόφωνο) μιλάω με το κάλεσμα. Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει διαγραφεί. Πρέπει να αναμετρηθούμε στα ίσα. Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω θέλω να τον νικήσω.

Related Articles

Audi. Με τεχνολογία eAWS  στα SUV της 

cars

Παραμένει Kill Bill ο Σπανούλης: 8 συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας

Bury

Τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση από τροχαίο ατύχημα στην Καστοριά – Σώο και αβλαβές βρέφος χάρη στο ειδικό παιδικό κάθισμα

deleted-w9i2FI7l

Η Ελβετία επέτρεψε τρία αρχαιολογικά πολιτιστικά αγαθά στο Ιράκ που είχαν κατασχεθεί

cars

Βίντεο με τη στιγμή που αρκούδα επιτίθεται στο κέντρο πόλης στη Σλοβακία

cars

Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος ανήμερα των γενεθλίων του

wp_update-GSkibItV

Νικητές οι οδηγοί, οι θεατές και το motorsport στην 21η Ανάβαση Κύμης

cars

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Είχαν δύο παιδιά στην εφηβεία

Bury

Νάρκες στην αγορά ακινήτων – Προβλήματα και αβεβαιότητα για τα εντός και εκτός σχεδίου οικόπεδα

wp_update-GSkibItV