CARSNEWS
AUTONEWS

Σοκαριστικό βίντεο από το φαράγγι της Σαμαριάς: Η στιγμή που η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια – «Της έκαναν ΚΑΡΠΑ και είχε αίματα»

Συγκλονίζει το βίντεο στο οποίο διακρίνεται η τουρίστρια από την Ουκρανία τη στιγμή που την έχει καταπλακώσει ο βράχος στο φαράγγι της Σαμαριάς, ένα χτύπημα που τελικά της στοίχισε τη ζωή.

Περιπατητές που βρίσκονταν στον Δρυμό βιντεοσκόπησαν το σκηνικό με την ξαφνική αλλαγή του καιρού και την έντονη βροχόπτωση, ενώ οι κραυγές της πονεμένης γυναίκας, που καλούσε σε βοήθεια, ακούγονταν παρά τον δυνατό θόρυβο από τη βροχή και τα ορμητικά νερά.

«Ήταν αναίσθητη και της έκαναν ΚΑΡΠΑ»

Τουρίστες που ήταν στο φαράγγι της Σαμαριάς ανέφεραν πως είδαν κόσμο να φροντίζει το τραύμα της γυναίκας, δένοντάς το με ρούχα. «Πέρασα από τη γυναίκα που ήταν αναίσθητη και την φρόντιζαν μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Είδα ότι το πόδι της ήταν γεμάτο αίμα και της είχαν δέσει το τραύμα με κάτι ρούχα».

Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες μίλησε στο MEGA. «Πήγαν οι μισοί συνάδελφοι από την κάτω μεριά στην έξοδο του φαραγγιού, για να βοηθήσουν στη διακομιδή του θύματος. Κι εμείς ανεβήκαμε από πάνω και περάσαμε το φαράγγι, για να δούμε μήπως έχει κάποιο άλλο θύμα. Υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δηλαδή ήταν δύσκολο και για μας…».

Related Articles

Ταγιάνι: Εάν η ΕΕ δεν δώσει το χέρι στα Δυτικά Βαλκάνια, τότε η Κίνα και η Ρωσία θα έχουν ρόλο στην περιοχή

deleted-w9i2FI7l

Στα δικαστήρια καταλήγουν 4 στις 10 υποθέσεις φορολογικών διαφορών

wp_update-GSkibItV

Δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς στο Παρίσι – «Χάλκινη» η Ελένη Παπασταματοπούλου στο τάε κβον ντο

Αυτά είναι τα μέτρα για τον τελικό του Conference League – 3.000 αστυνομικοί στους δρόμους, τι θα ισχύσει για τους οπαδούς

Bury

Τι να κάνετε όταν επιστρέψετε σε ένα σπίτι που πνίγηκε στους καπνούς, πώς να το καθαρίσετε, τι να προσέξετε για τα τρόφιμα

wp_update-GSkibItV

Askoll. Με νέο site για καλύτερη ενημέρωση

cars

Τους 150.000 έχουν φτάσει οι ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία

Bury

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ μετά τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στη Ράφα

cars

Porsche 911 S/T – Η καλύτερη εκδοχή ενός εκ των πιο εμβληματικών supercars

cars