CARSNEWS
AUTONEWS

Στην Αθήνα ο Κίναν Έβανς για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα, μέσω Κωνσταντινούπολης, αφίχθη το βράδυ της Τρίτης ο Κίναν Έβανς. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Αμερικανό, ο οποίος ήταν ο 3ος σκόρερ στην κανονική περίοδο της Euroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φορώντας τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αν και ο Κίναν Έβανς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο τον περασμένο Μάιο, δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει προετοιμασία, θα βρίσκεται δίπλα στους νέους συμπαίκτες του από την πρώτη προπόνηση.

Ο Έβανς αναμένεται να είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στα τέλη Δεκεμβρίου ή στις αρχές Ιανουαρίου, κάτι που γνώριζαν στον Ολυμπιακό, όταν αποφάσισαν να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο.

Αύριο, Τετάρτη (21/8), ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έναν παλιό… γνώριμο, δηλαδή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που μετά το ΝΒΑ αγωνίστηκε στη Φενερμπαχτσέ. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αύριο βράδυ και συγκεκριμένα στις 20:20.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Οι 27 συζητούν σήμερα για την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στο επίκεντρο

cars

Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Εισαγωγή στην χωροθέτηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» των Θοδωρή Πανάγου και Δήμητρας Βαγιωνά

cars

Μικρές καλοκαιρινές οάσεις στην καρδιά της Αθήνας

Κώστας Μπίγαλης: Είχα την τύχη να παίξω μαζί με τον Άντονι Χόπκινς για 2 λεπτά

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 30/6/2024

Bury

Nissan. Παρουσίασε το Note e-Power AWD στην Ιαπωνία

cars

Nissan GT-R50. Στα τέλη του 2020 οι πρώτες παραδόσεις

cars

Citroen, Peugeot και Opel θα λανσάρουν ηλεκτρικά MPV το 2021.

cars

Ford. Προστατεύει τα αυτοκίνητα από τις κουτσουλιές των πουλιών

cars