CARSNEWS
AUTONEWS

Στην Ελλάδα σήμερα ο χρυσός Αρμάντ Ντουπλάντις – Πάει στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του

Τις διακοπές του στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, Τετάρτη 7/8, ο χρυσός στο άλμα επί κοντώ, Αρμάντ Ντουπλάντις, που έκλεψε την παράσταση σημειώνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο σουηδός υπεραθλητής, που τρέλανε τους πάντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά από μία απαιτητική χρονιά θα ξεκινήσει άμεσα τις διακοπές του όπως επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

«Ναι θα έρθω Ελλάδα, αλλά εσένα δεν θα σου πω, χθες μου έκανες πολλές ερωτήσεις», είπε γελώντας στον δημοσιογράφο του ΑΠΕ.

Σύμφωνα επίσης με το ΑΠΕ, ο Εμμανουήλ Καραλής είναι αυτός που αποκάλυψε ότι ο ίδιος κανόνισε ο φίλος του και συναθλητής του να κλείσει διακοπές στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Εμμανουήλ Καραλής με τον οποίο είναι παιδικοί φίλοι, αποκάλυψε ότι ο Ντουμπλάντις θα πάει στη Σαντορίνη μαζί με τη σύντροφό του.

Related Articles

Νέο VW Golf. Και με προχωρημένο σύστημα κλιματισμού

cars

Subaru και Toyota συνεργάζονται για ένα καυτό, AWD hatchback;

cars

Chevrolet Corvette Z06. Περισσότερο C8.R παρά Stingray.

cars

Seat. Με νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που διευκολύνει

cars

Διασχίζοντας την Ανατολία με General Tire

cars

Επελαύνουν προς το Ποκρόβσκ της Ουκρανίας οι ρωσικές δυνάμεις – ΒΒC: Αντισταθμίζονται γρήγορα τα κέρδη από την εισβολή στο Κουρσκ

Ford Ranger Stormtrak. Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής  

cars

Βούλα: Συνελήφθη 37χρονος που σκότωσε αδέσποτη γάτα

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ζητά από τους Δημοκρατικούς να ενωθούν και να παραμείνει υποψήφιος του κόμματος ο Τζο Μπάιντεν

Bury