CARSNEWS
AUTONEWS

Σύλληψη δύο ατόμων στο Ηράκλειο για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Ηράκλειο η οποία ολοκληρώθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς. Παράλληλα βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου στην οποία συμμετείχαν επίσης αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος ‘Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου μετά από περιστατικό κατά τις χθεσινές βραδινές ώρες κατά τη διάρκεια του οποίου ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί. Στη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και έλεγχοι σε άτομα και οχήματα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν οι κατά περίπτωση καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία, σύσταση και συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, σε βάρος ενός ακόμα προσώπου στην οικία του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάλυκας κυνηγετικού όπλου.

Επίσης βεβαιώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα Διοικητικά Πρόστιμα, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Related Articles

Oλυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών προκρίθηκαν οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού

deleted-w9i2FI7l

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική και επικίνδυνη η αδράνεια της κυβέρνησης στην αποκατάσταση της Θεσσαλίας

Bury

Τρεις συλλήψεις στην Αυστρία για το σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κούρευτηκε για χάρη μιας παράστασης: «Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη κι αισθάνθηκα πολύ άβολα»

cars

Nέα Skoda Octavia. Βελτιωμένη παντού

cars

Το Escort Mk2 περνά ξανά στην παραγωγή… αλλά όχι από την Ford.

cars

Η Kia επιταχύνει το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού της.

cars

Νέο Ford Puma. Με ήπια υβριδική τεχνολογία

cars

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το νέο Subaru Impreza

cars