CARSNEWS
AUTONEWS

Ακόμη δύο Δημοκρατικοί ζητούν από τον Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

Πληθαίνουν καθημερινώς οι προτροπές Δημοκρατικών μελών και Γερουσιαστών που ζητούν από τον Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητα του από την προεδρική κούρσα των εκλογών στις ΗΠΑ.

«Για το καλό της χώρας», ο Δημοκρατικός γερουσιαστής του Βερμόντ Πίτερ Γουέλς έγινε χθες Τετάρτη ο πρώτος ο οποίος κάλεσε χωρίς περιστροφές τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να «αποσυρθεί από την κούρσα» για τον Λευκό Οίκο, με άρθρο του που δημοσίευσε η εφημερίδα Washington Post.

«Τα τελευταία δεδομένα (σ.σ. των δημοσκοπήσεων) δείχνουν πως ο πολιτικός κίνδυνος για τους Δημοκρατικούς κλιμακώνεται. Πολιτείες οι οποίες ήταν άλλοτε οχυρά μας πλέον ρέπουν προς την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων», προειδοποίησε ο κ. Γουέλς.

Αργότερα ο βετεράνος βουλευτής των Δημοκρατικών Ερλ Μπλουμενάουερ με δήλωση του χθες ανέφερε ότι ο Τζο Μπάιντεν «δεν πρέπει» να είναι ο υποψήφιος της παράταξης στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για το ένατο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων —το δέκατο μέλος του Κογκρέσου— που ανήκει στους Δημοκρατικούς και καλεί δημόσια τον πρόεδρο να αποσύρει την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του.

Related Articles

Δείτε live τη συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

cars

Βραζιλία: Κατάρρευσε στέγη εκκλησίας στο Ρεσίφε – Δύο νεκροί και 22 τραυματίες

deleted-w9i2FI7l

Σαν σήμερα 21 Μαΐου: Η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει την πρώτη θέση στη Eurovision για το 2005 και μια θέση στις καρδιές μας για πάντα

Bury

Ψυχοκόρες – Spoiler: Η Φρόσω πιέζει τον Μέλιο να φύγουν από το σπίτι του Νάτση – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Bury

Basket League: Ο Ολυμπιακός πήρε το «ντέρμπι» με το Περιστέρι

cars

 Renault Clio 1.0 TCe LPG. Για πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα

cars

Λαμία: Συνταξιούχος αστυνομικός έστειλε στο νοσοκομείο τον 89χρονο πατέρα του -Τον χτύπησε με γροθιές, κλωτσιές και κουτουλιά

ΕΛΠΕ. Συνεχίζει να προσφέρει

cars

Hλεκτρικά αυτοκίνητα. Με ταξική διάχυση!

cars