CARSNEWS
AUTONEWS

Αλέξανδρος Παρθένης: «Δεν είμαι βιολογικός γονέας, γονέας είναι όμως αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά»

Ο Αλέξανδρος Παρθένης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε στον πρόσφατο του γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βιβή και το γεγονός πως εκείνη έχει ήδη δυο παιδιά από παλαιότερη της σχέση.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Παρθένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα αμηχανία ή άγχος για το πως θα με αποδεχθούν τα παιδιά της συντρόφου μου γιατί από την πρώτη μέρα «είμαι ο φίλος της μαμάς, που θα με γνωρίσουν τα παιδιά και θα είμαι ο φίλος τους». Δεν πήγα να αντικαταστήσω κανέναν και εξακολουθώ να μην αντικαθιστώ κανέναν γιατί ο μπαμπάς τους υπάρχει και είναι πάντα εκεί. Εγώ είμαι ο σύντροφος , πλέον σύζυγος, της μητέρας τους και φίλος πάντα με τα όρια».

«Δεν με τρόμαξε κάτι. Ήταν διαφορετικές οι αποδοχές των παιδιών. Διαφορετικά με αποδέχθηκε η Ελένη, που είναι πιο μικρή και κορίτσι, διαφορετικά με αποδέχθηκε ο Άγγελος που είναι πιο μεγάλος και αγόρι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα φτάσαμε στο εξής: Την έδωσαν σε μένα και με παρέδωσε η Ελένη στη μαμά, γιατί έχουμε μια κοινή πορεία πολλών χρόνων πλέον».

«Γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά, γιατί περνάει πάρα πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν είμαι βιολογικός γονέας, τα μεγαλώνω όμως αν και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή έκφραση που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει. Δηλαδή πλέον είμαστε 8 χρόνια μαζί, μένουμε μαζί, της μικρής είναι περισσότερο από όλα της τα χρόνια και πλέον για τον Άγγελο ζω μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μαζί του απ’ ότι είχε περάσει με τον μπαμπά του» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Παρθένης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με τη Τζένη Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Related Articles

«Έθαψα 2 μέτρα παλικάρι – Κάνουν πολιτική πάνω στον θάνατό του»: Ξεσπά ο πατέρας του Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

wp_update-GSkibItV

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ρέθυμνο – «Οι φλόγες έχουν πλησιάσει κοντά σε σπίτια» μεταβαίνει στην Κρήτη ο Βασίλης Κικίλιας

wp_update-GSkibItV

Συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων – Βρέθηκε υλικό με κακοποίηση εφήβων

wp_update-GSkibItV

ΕΒΕΠ: 7 προτάσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας – Επιστολή στον πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ

Bury

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Μύκονο – Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας σε συμπλοκή αλλοδαπών

Bury

Πυρόπληκτοι στην Αττική: Μικρή η διαθεσιμότητα ακινήτων για να καλυφθεί η στέγαση – Άμεση ανάγκη η αύξηση της επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

cars

Χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα και ο Κουτσίδης

Bury

Βραζιλία: «Αγκάλιασα τον υπάλληλο που δε με άφησε να επιβιβαστώ» – Συγκλονίζει επιβάτης που δεν μπήκε στη μοιραία πτήση

cars