CARSNEWS
AUTONEWS

Βίντεο με χωρισμένα ζευγάρια διάσημων δυσκόλεψε την Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θέλω να το προλογίσω, είναι στενάχωρο»

Ένα βίντεο αφιερωμένο στους χωρισμούς διάσημων ζευγαριών του 2024 παρουσιάστηκε στην εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης 1/8 και στάθηκε η αφορμή η Μαριάντα Πιερίδη να ζητήσει από τους συνεργάτες της να προλογίσουν το θέμα γιατί εκείνη δυσκολεύεται.

«Εγώ θες να σου το πω; Θες να σε ρωτήσω; Είναι στενάχωρο θέμα, δεν θέλω να το πω εγώ. Στεναχωριέμαι, δεν μπορώ. Είναι πολλοί οι χωρισμοί. Τι θα γίνει;», τόνισε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μόνο γεννητούρια θέλετε να λέμε και γάμους; Και οι χωρισμοί όλων των ανθρώπων, διασήμων και μη, είναι μες στη ζωή. Και σκεφτείτε τις περιπτώσεις των ανθρώπων που χωρίζουν και είναι για το καλό», είπε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Λάμπρο μου, δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ», του είπε με χιούμορ η γνωστή τραγουδίστρια, με τον δημοσιογράφο να της απαντά στο ίδιο ύφος: «Για καλό μπορεί να είναι, ρε παιδάκι μου. Μπορεί να σου τύχει κάτι καλύτερο».

Ο χωρισμός της Μαριάντα Πιερίδη από τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση που έγινε φέτος δεν συμπεριλήφθηκε στο βίντεο για ευνόητους λόγους

Related Articles

BMW M3. Πράσινη από την ζήλια των άλλων!

cars

Αστυνομικός πυροβόλησε κατά τη διάρκεια εκκένωσης του Columbia – Ξεπέρασαν τις 2.100 οι συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Bury

Πυροβόλισε με καραμπίνα σκύλο στην Κάρπαθο

Bury

Peugeot 508 PSE. Η σπορ πλευρά του εξηλεκτρισμού

cars

Έτοιμη για το Μόναχο η ηλεκτρική Mercedes G-Class;

cars

Ευρωβουλευτής του SPD δέχτηκε επίθεση την ώρα που έκανε αφισοκόλληση στη Δρέσδη και τραυματίστηκε σοβαρά

Bury

Στέλεχος των Χούθι της Υεμένης λέει πως οι ΗΠΑ προσέφεραν αναγνώριση στην κυβέρνησή τους

Το βίντεο από τα παρασκήνια της «Μάγισσας» – Οι ηθοποιοί αγκαλιάζονται συγκινημένοι για το φινάλε

Bury

Φωκάς Ευαγγελινός: Με την Demy όλα είχαν πάει λάθος στην Eurovision

cars