CARSNEWS
AUTONEWS

Γεωργιάδης για Καραμανλή – Σαμαρά: Θα ήθελα να τους δω στη γιορτή της ΝΔ

Το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι χθες, η ιστορικότερη παράταξη του τόπου έκλεισε τα 50 της χρόνια. Χθες δεν ήταν τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χθες, ήταν τα γενέθλια όλων των Νεοδημοκρατών. Θα ήθελα να τους είχα δει εκεί, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την απουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά από τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Σημείωσε, ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενότητα της παράταξης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει προσωπικά με τους κ. Καραμανλή και Σαμαρά για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς είχε επιβεβαιώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την περασμένη Τρίτη.

«Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ οι δύο πρώην πρωθυπουργοί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, δηλώνοντας πως δεν είναι αρμόδιος να απαντήσει, αν θα παρευρεθούν ή όχι.

Η απουσία των δύο πρωθυπουργών από τα 50α «γενέθλια» του κόμματος ήρθε στον απόηχο των αιχμηρών τοποθετήσεών τους σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, τον περασμένο Ιούνιο.

Related Articles

Η ημερομηνία της ομιλίας του Νετανιάχου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν έχει καθοριστεί ακόμα

cars

Σε κρίσιμη καμπή η Ρωσία μετά την ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ – «Φανερά ενοχλημένος» ο Πούτιν στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

deleted-w9i2FI7l

Στην ΕΡΤ η νέα αστυνομική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη – Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

cars

O πλούσιος εξοπλισμός του Opel Grandland X 120 Edition

cars

Μήνυμα νίκης και συμμετοχής θα στείλει ο πρωθυπουργός – Αυλαία απόψε από το Σύνταγμα

Bury

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Έρχονται από την 1η Απριλίου

cars

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 1/9/2024

deleted-w9i2FI7l

Κρήτη: «Στρατολόγησαν» Παλαιστίνιο για να σκοτώσουν μια γυναίκα και έναν Ισραηλινό – «Σχεδίαζαν να τσιμεντώσουν τα πτώματα»

Bury

Η δυνατότητα διασύνδεσης των ενεργειακών συστημάτων Ελλάδας και Γερμανίας στη συνάντηση Σκυλακάκη

cars