CARSNEWS
AUTONEWS

Γκιουλέκας, Νικολή και Νούρκα η τριάδα των μονομάχων στο Survivor – Ο Μπολέτσης απευθείας στον τελικό

Με τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης 18/06 μετά από σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών.

Οι παίκτες που απέμειναν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι συναισθηματικά φορτισμένοι και σχολίασαν τα τελευταία γεγονότα στην αρχή του επεισοδίου με την Δαλάκα να ανακοινώνει πως δεν θα συμμετέχει ξανά σε άλλο Survivor.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Κατά τη διάρκεια των ατομικών αγωνισμάτων ο Γκιουλέκας τα βρήκε σκούρα κι εκνευρίστηκε φωνάζοντας «τι στόχοι είναι αυτοί;».

Tον αγώνα ασυλίας κέρδισε ο Φάνης Μπολέτσης και είναι ο παίκτης που προκρίνεται στον τελικό της Αθήνας, σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από την κάλπη ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα κι έτσι μαζί με την Δώρα και τον Γιώργο θα μονομαχήσουν για μια θέση στον Ημιτελικό μαζί με την Δαλάκα, που προκρίθηκε ήδη.

«Να είμαι ειλικρινής το περίμενα το αποτέλεσμα, τα είχαμε βάλει κάτω και τα είχαμε μετρήσει. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα και περιμένω την ώρα που θα μονομαχήσουμε. Είμαι έτοιμος και θα πάω με την αφαιρετική μέθοδο, δεν ήθελα να έχω απέναντί μου τον Φάνη», δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Related Articles

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. “SUV of the Year” ξανά

cars

Audi e-tron. Κατέρριψε ένα πολύ σημαντικό μύθο

cars

«Η πίστις εις την Ανάστασιν ακραιφνεστάτη έκφρασις της ελευθερίας μας» – Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη

Bury

Τα κρίσιμα ερωτήματα για το πόθεν έσχες Κασσελάκη

cars

Ζακ Κωστόπουλος: Την Πέμπτη η εισαγγελική πρόταση – Τι είπαν οι κατηγορούμενοι στο Εφετείο

Bury

Υβριδικό το επόμενο Mitsubishi L200;

cars

Το ιστορικό πλοίο των Βίκινγκς Saga Farmann έφτασε στο νησί της Χίου

cars

Η Porsche σκέφτεται μία 911 SUV

cars

Έφεση για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου ετοιμάζει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Bury