CARSNEWS
AUTONEWS

Δεκατρείς Παλαιστίνιοι νεκροί από την ισραηλινή επίθεση σε σχολείο – Θεωρείται κέντρο διοίκησης της Χαμάς

Τουλάχιστον 13 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από ισραηλινά πλήγματα σε κέντρο ελέγχου της Χαμάς σε σχολείο που φιλοξενεί πρόσφυγες στη Γάζα, μετέδωσε νωρίς το Σάββατο το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Παλαιστινιακής Αρχής WAFA.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «πραγματοποίησε ένα ακριβές πλήγμα κατά τρομοκρατών που δρούσαν μέσα σε ένα κέντρο διοίκησης και ελέγχου της Χαμάς… ενσωματωμένο μέσα σε ένα συγκρότημα που προηγουμένως λειτουργούσε ως το σχολείο “Χαλιμά αλ-Σα’ντίγια” στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας».

Την 20ή Αυγούστου, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι έπληξε επίσης «κέντρο διοίκησης» της Χαμάς στην πόλη της Γάζας, όμως σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές στόχος ήταν σχολικό κτίριο που φιλοξενούσε εκατοντάδες εκτοπισμένους. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Το Ισραήλ λέει πως πλήττει σχολικές υποδομές διότι χρησιμοποιούνται από τη Χαμάς, κατηγορώντας το παλαιστινιακό κίνημα πως χρησιμοποιεί άμαχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Το παλαιστινιακό κίνημα το διαψεύδει.

Related Articles

Alfa Romeo  Giulia GTA. Με την υπογραφή του Kimi Räikkönen

cars

Πιτσιρικάς έβγαλε τον σκύλο βόλτα και βρήκε χρυσό βραχιόλι 2.000 ετών

cars

Το νέο σήμα του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια ιστορίας

cars

«Είναι τρομακτικό να μην ξέρεις αν πέθανε το παιδί σου» λέει η μητέρα του εξάχρονου που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στον Ωρωπό

Bury

Οχιά έκοβε βόλτες σε… αυλή σπιτιού στη Λαμία

cars

Σασμός: Μαθιός και Αντρέας συγκρούονται, με απρόβλεπτες συνέπειες

cars

SYM DRG 160. Ολοκαίνουρια πρόταση

cars

Είδος πολυτελείας ο καφές για τους Έλληνες – «Ζαλίζουν» οι ανατιμήσεις – Τι «πυροδοτεί» την αύξηση στην τιμή

cars

Η Ρωσία καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις με εκρήξεις βομβητών και καλεί σε αυτοσυγκράτηση