CARSNEWS
AUTONEWS

Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκε η 12άδα που πρέπει να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική Ελλάδας περιμένει την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από τις 2 μέχρι τις 7 Ιουλίου, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008 και η ΕΟΚ ανακοίνωσε την τελική 12άδα που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε στα φιλικά με Μαυροβούνιο και Μπαχάμες ότι είναι σε καλή κατάσταση και τώρα αφήνει στην άκρη τα φιλικά και περιμένει τα επίσημα, με το κίνητρο να είναι τεράστιο.

Η Εθνική ομάδα θέλει πάση θυσία να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και σε αυτή την προσπάθειά της μπορεί να υπολογίζει και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως έδειξε με την παρουσία του κόντρα στις Μπαχάμες.

Ο Βασίλης Σπανούλης, λοιπόν, αποφάσισε να «κόψει» από την ομάδα τον Μιχάλη Λούντζη και τον Νίκο Χουγκάζ, με την ΕΟΚ να γνωστοποιεί την τελική 12άδα αναφέροντας τα εξής σε επίσημη ενημέρωσή της…

«Με το τέλος της σημερινή (30/6) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών, ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε στους παίκτες την τελική 12άδα που θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι δύο παίκτες που αποχαιρέτισαν την ομάδα, ακούγοντας τις ευχαριστίες για την ουσιαστική συμμετοχή τους στη μέχρι τώρα δουλειά, όπως και τη διαβεβαίωση ότι παραμένουν μέλη της Εθνικής αφού η διαδικασία είναι μακρόχρονη και όχι μιας διοργάνωσης, ήταν ο Μιχάλης Λούντζης και ο Νίκος Χουγκάζ.

Οι 12 που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Προολυμπιακό είναι οι Τόμας Οουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νικ Καλάθης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου».

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στις 3 Ιουλίου τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 4 του μήνα την Αίγυπτο, με τους ημιτελικούς του Προολυμπιακού να είναι προγραμματισμένοι για τις 6 Ιουλίου ενώ μία μέρα μετά θα γίνει ο τελικός (7/7).

Related Articles

Europa Conference League: Άστον Βίλα και Φιορεντίνα περιμένουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους «4»

cars

Τάκης Θεοδωρικάκος για την υπουργοποίησή του: Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ

Bury

Opel Crossland X. Διαθέσιμο με εξάρι αυτόματο κιβώτιο

cars

ATS RR Turbo: Ένα αγωνιστικό 600 ίππων και 780 κιλών!

cars

Γερμανός πολιτικός γλείφει τουαλέτες και βάζει κόπρανα για μουστάκι

cars

Survivor: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την τρίτη ασυλία

Bury

Δείτε live τη συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

cars

Ευγενία Δημητροπούλου: Πρέπει να ξέρεις από ποια χώρα παίρνεις το παιδί

cars

Mazda 3. Mε καινούριο κινητήρα

cars