CARSNEWS
AUTONEWS

Η αντίδραση του Φώτη Σεργουλόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά βρέθηκαν στο Ωδείο Αθηνών για την παρουσίαση προγράμματος της ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» έκανε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θέλει να απαντήσει στον Μάρκο Σεφερλή. «Όχι, δεν θα απαντήσω στον κύριο Σεφερλή, ευχαριστώ. Δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα από αυτά που με ρωτάτε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram δύο παλιά βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου να σατιρίζει τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους. Αυτή η κίνηση ήταν ως απάντηση σε δηλώσεις του παρουσιαστή που αφορούσαν τη σάτιρα που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στο «Δελφινάριο» για το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024. O Φώτης Σεργουλόπουλος είχε πει χαρακτηριστικά, έχοντας ως καλεσμένο τον Δημήτρη Πιατά: «Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται. Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Related Articles

Χαλαρός σε ξαπλώστρα ο Τζο Μπάιντεν σε παραλία του Ντέλαγουερ

Η Volkswagen ετοιμάζει ένα ειδικό Golf GTI για τα 45α γενέθλια του μοντέλου.

cars

Καλωσόρισε το νέο Honda Civic!

cars

Ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα από το μπουρίνι στην Καλαμάτα

wp_update-GSkibItV

Ιβάν Ποπόφ: Συνελήφθη ο «Σπάρτακος» πρώην διοικητής της 58ης Μικτής Στρατιάς ως ύποπτος για απάτη

cars

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 20.000 γυναικεία προφυλακτικά, 200.000 ανδρικά προφυλακτικά και 10.000 οδοντικά φράγματα! Θα είναι οι πιο σέξι που έγιναν ποτέ;

Η έκδοση παραγωγής του Czinger 21C είναι ταχύτερη από το πρωτότυπο!

cars

Νέο Subaru Forester στην Ιαπωνία.

cars

Audi e-tron.  Φορτίζει χωρίς τον κίνδυνο blackout στο δίκτυο

cars