CARSNEWS
AUTONEWS

Η γη της ελιάς – Spoiler: Η Αμαλία καταστρώνει σχέδιο για να εκδικηθεί την Αθηνά

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος δεν είναι καθόλου χαρούμενος όταν πληροφορείται ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προσλάβει μια γραμματέα για να τον βοηθάει. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους.

Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου. Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να της ευχηθεί, η Αθηνά όμως την αιφνιδιάζει λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 στο Mega

Η Αμαλία καταστρώνει σχέδιο για να εκδικηθεί την Αθηνά. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των δύο γυναικών; Η δραματική σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με νέες, συγκλονιστικές εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο: Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί. Μία κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο Τμήμα. Η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια της, αφού της είναι αδύνατο να δεχθεί ότι δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Χρήστο.

Ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα ονόματι, Σοφία (Σκεύη Παπαμιλτιάδους). Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους. Η Κούλα εξαπολύει έντονη επίθεση στη Χρυσούλα και αρνείται να την εξυπηρετήσει στο μαγαζί. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα καταθέτει μήνυση και η Κούλα οδηγείται στο Τμήμα όπου συναντάει τον καρμικό της έρωτα…

Related Articles

Χάμιλτον στα 39α γενέθλιά του: Πρέπει να μάθεις ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ

cars

Τούρκος δεν πήρε καλά τον χωρισμό από τη σύντροφό του – Της έστειλε 10άδες ντελίβερι

Bury

Η Kia αλλάζει σήμα και… image!

cars

Formula 1: «Σφαίρα» ο Φερστάπεν αλλά την pole position στο Βέλγιο την πήρε ο Λεκλέρ

cars

Ο καιρός σήμερα 12/4/2024

cars

30 χρόνια Seat Martorell

cars

Ανησυχία στην Τουρκία – «Με Rafale και F-35 η Ελλάδα υπερέχει σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Bury

Ford Puma Titanium X. Πολυτέλεια και χρηστικότητα

cars

Ford Ranger Wildtrak X: Με off road προσανατολισμό στοχεύει σε οδηγούς με υψηλές απαιτήσεις

cars