CARSNEWS
AUTONEWS

Η «διαδρομή θανάτου» που ακολούθησε ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλει, στη Σύμη

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν χθες το πρωί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη. Ο Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Ο 67χρονος αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) και, ύστερα από αρκετές ημέρες ερευνών, τελικά η σορός του εντοπίστηκε δίπλα σε έναν φράχτη κοντά σε παραλία.

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως πήρε ένα επικίνδυνο μονοπάτι μέσα από το βουνό με αρκετούς απόκρημνους βράχους για να κατέβει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και πιθανότατα είτε ζαλίστηκε είτε έχασε τις αισθήσεις του, λόγω της έντονης ζέστης, είτε γλίστρησε και έπεσε δίπλα στον φράχτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Έχοντας μαζί του μια ομπρέλα, ένα μικρό μπουκάλι νερό και ένα καπέλο, ξεκίνησε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Η Daily Mail δημοσίευσε έναν χάρτη με τη «διαδρομή θανάτου» που ακολούθησε ο Μόσλεϊ:

Η εξέλιξη των ερευνών:

Εντωμεταξύ, λίγα λουλούδια αναμένεται να καταθέσει σήμερα η οικογένεια του άτυχου γιατρού και δημοσιογράφου του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που εντόπισε νεκρό το συνεργείο της ΕΡΤ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, μετά από πολυήμερη αναζήτηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Ρόδο η νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να φωτίσουν την αιτία του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η οικογένεια δεν θα επιτρέψει σε τηλεοπτικά συνεργεία να είναι στον τόπο της κατάθεσης λουλουδιών.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στη Σύμη λίγο μετά τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλεϊ το πρωί της Κυριακής (9/6) και εξέτασε το σώμα του απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, χωρίς να μπορέσει να διαπιστώσει περισσότερα, λόγω του ότι το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Related Articles

Η Peugeot στο WEC 2023

cars

Ford Mustang Mach 1. Ανατρεπτική σε όλα της

cars

Ντοκουμέντα από τη δράση του ISIS-K που προκάλεσε το αιματοκύλισμα στη Μόσχα – Γιατί έχει στο στόχαστρό του τη Ρωσία

cars

Σαρώνει το οργανωμένο έγκλημα στο Λονδίνο – 9χρονη χαροπαλεύει από αδέσποτη σφαίρα

Bury

Εθνικό πένθος στην Τουρκία για τον θάνατο του Εμπραχίμ Ραϊσί

Bury

Το μπόουλινγκ δεν είναι για όλους μια απλή υπόθεση

cars

Hyundai και Ineos συνεργάζονται στο υδρογόνο.

cars

Μεταλλαγμένα βακτήρια βρέθηκαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Αντέχουν τα φάρμακα και συνδέονται με τη σήψη

Bury

Μελόνι: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό μετά τις ευρωεκλογές

cars