CARSNEWS
AUTONEWS

Η Harman παρουσιάζει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας της.

Η νέα γενιά των συστημάτων της Harman για το αυτοκίνητο δεν προορίζεται για χρήση ενώ το όχημα κινείται. Αντιθέτως, έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει μία εποικοδομητική ενασχόληση για εκείνες τις στιγμές που το αυτοκίνητο είναι στάσιμο και παρουσιάζεται σε 3 διαφορετικές μορφές για να προσθέσει περισσότερες “εμπειρίες ανά χιλιόμετρο”. Ναι, προφανώς και όλα αυτά είναι… μαρκετινίστικα αλλά επί της ουσίας, τα “ExP” της Harman έχουν βάθος και θέλουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό από το κλασικό “ραδιόφωνο, τηλέφωνο” που έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια.

Πρώτο, το “ExP Gaming Intense Max” που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της εταιρίας για την δημιουργία μίας γρήγορης αλλά καθόλα ολοκληρωμένης και immersive εμπειρίας παιχνιδιού. Συστήματα όπως το ClearChat μειώνουν την ηχώ και τον θόρυβο κατά το gameplay ενώ ο υψηλής πιστότητας ήχος, τα προηγμένα απτικά συστήματα και οι high-tech OLED και QLED οθόνες βάζουν τον χειριστή “μέσα” στο παιχνίδι. Έπειτα, υπάρχει το “ExP Creator Studio” που απευθύνεται στους δημιουργούς, δίνοντας την δυνατότητα να φανταστούν το αυτοκίνητο τους σαν ένα κινητό στούντιο, έναν χώρο δημιουργίας με κορυφαίο ήχο, εσωτερικό φωτισμό για τις πολλαπλές κάμερες στην καμπίνα και την ικανότητα επεξεργασίας του video μέσω του τιμονιού μεταξύ άλλων.

Τέλος, για τους audiophiles υπάρχει το “ExP Drive-Live Concert” που μεταμορφώνει την καμπίνα του αυτοκινήτου σε έναν μίνι συναυλιακό χώρο που μπορεί να μεταφέρει όλη την ενέργεια μίας live παράστασης για τους τυχερούς επιβάτες. Καθόλου άσχημες ιδέες αλλά είναι δύσκολο να μην σκέφτομαι ότι δεν προσφέρουν τίποτα παραγωγικό στον “διάλογο” καθώς δεν κάνουν κάτι που δεν κάνει ήδη εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, κάτι που ήδη κουβαλάω πάνω μου (βλ. κινητό ή laptop) και εφόσον κάθομαι σταματημένος μέσα στο αυτοκίνητο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να χρησιμοποιήσω τις τεχνολογίες της Harman, μπορώ να το χρησιμοποιήσω αντί γι’ αυτές.

The post Η Harman παρουσιάζει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας της. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας – Τουρκίας στην Αθήνα στις 22 Απριλίου για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης

Bury

Celebrity nails: 5 κομψά μανικιούρ κατευθείαν από το Hollywood

cars

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διασκέδασε στον Ρέμο και την «έθαψαν» με πανέρια από λουλούδια

cars

Με το ΑΕΚ – Βόλος πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Ο γυναικοκτόνος στους Αγίους Αναργύρους «παίρνει μόνο αντιβίωση, είναι καλά» – Έως και 24 άτομα τον φρουρούν

Bury

Τα Morgan Plus 4 και Plus 6 εκμοντερνίζονται – Ιεροσυλία!

cars

Skoda. Άλλο iV και άλλο e-TEC

cars

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την επιβολή απαγορευτικών τελωνειακών δασμών στις εισαγωγές σιτηρών από Ρωσία και Λευκορωσία

cars

Οι απίθανες στιγμές του Ιουλίου σε μία συλλογή

Bury