CARSNEWS
MOTONEWS

Η Kawasaki παρουσιάζει την πρώτη μοτοσικλέτα με κινητήρα υδρογόνου

Η Kawasaki Motors πραγματοποίησε την πρώτη στον κόσμο δημόσια επίδειξη μοτοσικλέτας με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου από κατασκευαστή μοτοσικλετών μαζικής παραγωγής στην πίστα Suzuka Circuit.

Το Η μοτοσικλέτα υδρογόνου ICE σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, με δοκιμαστικές διαδρομές που ξεκίνησαν φέτος, με αποκορύφωμα τη δημόσια διαδρομή επίδειξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των μοτοσικλέτων της Kawasaki

Τοποθετημένος στη μηχανή είναι ένας κινητήρας υδρογόνου βασισμένος στον 998 cm3 In-Line Four Supercharged Engine που βρίσκεται στη μοτοσικλέτα Ninja H2 της Kawasaki, με τροποποιήσεις που έγιναν για να επιτρέπουν την απευθείας έγχυση καυσίμου υδρογόνου στους κυλίνδρους. Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει δοχεία καυσίμου υδρογόνου και ένα σύστημα παροχής καυσίμου υδρογόνου επί του οχήματος.

KAWASAKI CYPRUS Hydrogen MOTORCYCLE

Οι μοτοσικλέτες Hydrogen ICE λειτουργούν με καύση υδρογόνου ενώ εκπέμπουν κυρίως νερό. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, η Kawasaki Motors διεξάγει επί του παρόντος έρευνα και ανάπτυξη με στόχο την υλοποίηση μιας λειτουργικής μοτοσικλέτας υδρογόνου ICE*2 ως μια επιλογή ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα για τους αναβάτες στις αρχές της δεκαετίας του 2030.

Η Kawasaki Motors είναι πλήρες μέλος της HySE (Hydrogen Small mobility & Engine technology)*3, μιας ερευνητικής ένωσης που επικεντρώνεται στην τεχνολογία υδρογόνου και διεξάγει ενεργά βασική έρευνα σε κινητήρες υδρογόνου, συστήματα πλήρωσης υδρογόνου και συστήματα παροχής καυσίμου, προκειμένου να παράγει μικρά οχήματα κινητικότητας με κινητήρα υδρογόνου, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών.

KAWASAKI CYPRUS Hydrogen MOTORCYCLE-2

Για την περαιτέρω ενίσχυση της μάρκας Kawasaki, η Kawasaki Motors θα παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και της κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς τον άνθρακα.

Στη νέα μας σελίδα carsearch.autokinito.com.cy, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς, βάση των αναγκών σας!

carsearch.autokinito.com.cy -

Ακολουθήστε το autokinito.com.cy στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Related Articles

Το «πειραγμένο» Kawasaki που φτιάχτηκε αποκλειστικά για δίτροχες συγκινήσεις

cars

Παρουσίαση ENEOS Max Performance: Μικρότερες τριβές, καλύτερη επιτάχυν

cars

Παρουσιάστηκε η νέα 390 Duke από την ΚΤΜ!

cars

QJMotor Trans Asia 2024: Στο Ιράν με την SRT 800X

cars

Το KTM που λέει ευχαριστώ στη… NASA

cars

Η νέα BMW R 1300 GS Adventure είναι η απόλυτη μοτοσικλέτα για ταξίδια και εξορμήσεις

Bury

Traction Control: Πας γρήγορα χωρίς να κινδυνεύεις

Η BMW Motorrad θα δώσει το παρόν στην Εκθεση Μοτοσικλέτας στο Metropolitan Expo

cars

Δείτε την Bimota H2 Tesi των 300 αλόγων να κυλά μαγικά πάνω στην άσφαλτο

cars