CARSNEWS
AUTONEWS

Θέμης Αδαμαντίδης για Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν» – Η αντίδραση του παρουσιαστή

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» σχετικά με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνον.

«Ξέρετε τι έχω να πω; Έχω να πω στον κύριο Λιάγκα ότι εγώ αγαπάω περισσότερο από αυτόν. Έτσι πιστεύω. Είμαι σίγουρος. Και να σας πω κάτι; Έχω δώσει τα πάντα για τις γυναίκες» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Δεν ήμουν ενήμερος για την υπόθεση με τον κύριο Λύτρα, μίλησα χωρίς να γνωρίζω τι έχει συμβεί. Με προστάτευσε η εκπομπή; Δε νομίζω. Αν με προστάτευσε, δεν θα έβγαζε τη δήλωση, γιατί ήταν πιο παλιά αυτή. Δεν θα έπρεπε να το τραβήξουν τόσο. Άλλωστε εγώ δεν είμαι δικαστής να δικάζω τον καθένα άνθρωπο και ούτε μπορώ να αποφασίζω για κάποιον. Είπα τη γνώμη μου χωρίς να γνωρίζω πολλά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις καταστάσεις να φτάνουν σε επίπεδα που χαντακώνουν έναν άνθρωπο και μία καριέρα για κάτι που ίσως διορθώνεται» πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως δεν θέλει να μπει σε κάποιον διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο. «Αυτό με το να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες και γι’ αυτό που είπες ότι εσύ τις αγαπάς περισσότερο από μένα, δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι για να ξέρεις και δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι. Αλλά πραγματικά είναι δύσκολα μονοπάτια αυτά και μην τα περπατήσουμε μαζί. Διότι εσύ έχεις πάει στα δικαστήρια για ανάρμοστες συμπεριφορές. Άντε, μη το συνεχίσω» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Κίνα: Το Πεκίνο απελευθέρωσε έναν Αμερικανό πάστορα που βρισκόταν στη φυλακή από το 2006

Ρώσοι ερευνητές ανακρίνουν τις οικογένειες των υπόπτων για την επίθεση στη Μόσχα

cars

Ναρκωτικά, κινητά και ένα μαχαίρι βρέθηκαν σε έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού

Bury

Honda. Εξηλεκτρίζεται

cars

Fiat 600 Multipla. Kατακτά το Λονδίνο

cars

Οpel Insignia. Με διευρυμένη γκάμα κινητήρων

cars

Ο καιρός σήμερα 16/8/2024

Γλίτωσε την… καταστροφή ο Παναθηναϊκός στον Βόλο, έρχονται μεγάλες αλλαγές

cars

Τσιάρας: Εντός Οκτωβρίου η νομοθετική ρύθμιση για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια

deleted-w9i2FI7l