CARSNEWS
AUTONEWS

Ισραηλινοί πανηγυρίζουν από το Μοναστηράκι της Αθήνας μέχρι το Τελ Αβίβ για τη διάσωση των τεσσάρων ομήρων

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς έχουν ξεσπάσει οι Ισραηλινοί ανά τον κόσμο, από το Μοναστηράκι στην Αθήνα, μέχρι τις παραλίες και τους δρόμους του Τελ Αβίβ, για τη διάσωση τεσσάρων ομήρων από τα χέρια της Χαμάς.

O IDF πραγματοποίησε ειδική επιχείρηση απελευθέρωσης, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί Ισραηλινοί όμηροι στη Γάζα πέθαναν σιγά-σιγά από τις κακουχίες με τον πόλεμο στην περιοχή να παραμένει σε εξέλιξη.

Έτσι, διασώθηκαν οι Noa Argamani, Almog Meir Jan, Andrey Kozlov και Shlomi Ziv. Και οι τέσσερις είχαν απαχθεί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου από το μουσικό φεστιβάλ Supernova κοντά στη νότια κοινότητα Re’im.

Σημειώνεται, πως όταν επιτέθηκε η Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, είχε προκαλέσει μακελειό μεταξύ άλλων στο μουσικό φεστιβάλ Supernova, ενώ συνολικά απήγαγαν 251 άτομα από το εβραϊκό κράτος.

Σε βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον επαναπατρισμό των ομήρων, διακρίνεται η στιγμή που η Noa Argamani συναντά τον πατέρα της μετά από μήνες και σπεύδει με δάκρυα στην αγκαλιά τους.

Επίσης, ο Shlomi Ziv διακρίνεται να μιλάει μέσω βιντεοκλήσης με τη σύζυγό του και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Related Articles

Χατζηδάκης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές

cars

Η Nardi κατασκευάζει τιμόνια με ψυχή!

cars

Σαν σήμερα 12 Μαΐου: Οι Rolling Stones ηχογραφούν το «Satisfaction» – Το «είδε» στον ύπνο του ο Κιθ Ρίτσαρντς πριν 29 χρόνια

cars

Όταν εργάζεσαι σε καφετέρια που φτιάχνει 2.000 Irish Coffee τη μέρα

Bury

Ανακοίνωσε τον Μάρκο Στάμενιτς ο Ολυμπιακός

Jeep Avenger– Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

ΠΑΟΚ: Έτοιμη να απολύσει τον προπονητή της η Μπριζ και να συνεχίσει με υπηρεσιακό

cars

Πέθανε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Χαραγκιώνης – Έτρεχε σε αγώνες αυτοκινήτου ως «Τάλμποτ»

cars

Αποχώρησε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Peugeot, Gilles Vidal.

cars