CARSNEWS
AUTONEWS

Καιρός: Μετά την κακοκαιρία «Atena» έρχεται ο «Boris» με νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός και στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Μπορεί η κακοκαιρία «Atena» να εξασθενεί, ωστόσο η «Boris» έρχεται και φέρνει μαζί της καταιγίδες κατά κύριο λόγο στη δυτική Ελλάδα από την Παρασκευή 13/09.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως η Πέμπτη θα είναι μια μέρα ήρεμη, καθώς την Παρασκευή ξεκινά νέος κύκλος κακοκαιρίας με βροχές και ισχυρούς ανέμους.

Η ανάρτησή του

«Καιρική ανάπαυλα αύριο Πέμπτη. Από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα “BORIS ” αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον, θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς, ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ», έγραψε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διεθυντής της ΕΜΥ, συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Κολυδάς προβλέπει μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, καθώς ο Σεπτέμβρης φέρνει κι άλλες βροχές μέχρι το τέλος του, παρά το γεγονός ότι η κακοκαιρία «Atena» αρχίζει να εγκαταλείπει τη χώρα.

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου:

«Μια μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος, αλλά όχι σημαντική. Ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα, καθώς και βροχές, στο δεύτερο μισό του μήνα».

🌡️🌡️🌡️ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ “ΜΠΛΕ” ? -ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ! 😀

✅Μια μικρή & πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος , αλλά οχι σημαντική.

✅Ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα , καθώς και βροχές,… pic.twitter.com/eHkZsE0Jtz

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 11, 2024

Related Articles

Μητσοτάκης σε πολίτες στην Παιανία: Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ στη δύσκολη περίοδο, στην τραυματική περίοδο των μνημονίων

cars

Αργύρης Πανταζάρας: «Με προβληματίζει η βία στη μυθοπλασία – Το θέμα είναι τι συμβαίνει υποσυνείδητα»

wp_update-GSkibItV

Δημιουργήστε το πιο στιλάτο και λειτουργικό χολ σε 3 βήματα

deleted-w9i2FI7l

Είδαμε τις «Ιστορίες Καλοσύνης» και θυμηθήκαμε τον Λάνθιμο από τα παλιά

cars

Τoyota Aygo X Prologue. Αποκαλύφθηκε εξωτερικά μόνο

cars

Volvo.  Πρόγραμμα Personal Service από τη Βελμάρ

cars

McLaren 765LT. Όταν το ήδη ταχύ, γίνεται ταχύτερο!

cars

«Το Ισλαμικό Κράτος επιχείρησε τους τελευταίους μήνες να διαπράξει πολλές τρομοκρατικές ενέργειες στη Γαλλία» λέει ο Μακρόν

cars

Μπελέρης: Θα αντιμετωπίσω το υπόλοιπο της ποινής μου όποιο και αν είναι αυτό

deleted-w9i2FI7l