CARSNEWS
AUTONEWS

Κουκουλοφόροι έσπασαν τα πάντα σε κοσμηματοπωλείο στις ΗΠΑ – Μπούκαραν μέσα με βαριοπούλες και πήραν ότι βρήκαν

Ακόμη μια διάρρηξη εξπρές σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ την περασμένη Τετάρτη με τη συμμετοχή περίπου 20 δραστών.

Το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που οι διαρρήκτες χρησιμοποιούν σφυριά για να σπάσουν την είσοδο του καταστήματος όπως αναφέρει το Fox News, μέχρι να θρυμματιστούν, επιτρέποντας σε σχεδόν σε είκοσι άτομα να εισβάλλουν και να λεηλατήσουν τις βιτρίνες

Οι ληστές φορούσαν μάσκες και κουκούλες, χρησιμοποίησαν τα σφυριά τους για να σπάσουν τις προθήκες και έπειτα γέμισαν τα σακίδιά τους με εμπορεύματα.

Ένας κλέφτης φάνηκε να έχει μια μεγάλη βαριοπούλα, την οποία χρησιμοποιούσε με τα δύο χέρια για να σπάσει μια προθήκη.

Ενώ αρκετοί από τους διαρρήκτες φάνηκαν ικανοποιημένοι με μια μικρή λεία και έφυγαν από τη σκηνή σε λιγότερο από ένα λεπτό, άλλοι έμειναν πίσω για περισσότερη από τη διπλάσια ώρα για να γεμίσουν τις τσάντες τους.

Το κατάστημα άδειασε σχεδόν εντελώς σε λιγότερο από 3 λεπτά, με μια υπάλληλο του μαγαζιού να βγαίνει από ένα κλειστό δωμάτιο και να καλύπτει το στόμα της από το σοκ καθώς έβλεπε την καταστροφή σύμφωνα με την New York Post.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο περίπου μία ώρα αργότερα και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν πέντε υπόπτους αφού εντόπισαν δύο οχήματα διαφυγής που βρίσκονταν ακόμα στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν έχασαν το ένα όχημα από τα μάτια τους, αλλά συνέχισαν την καταδίωξη του δεύτερου αυτοκινήτου κατά μήκος του Highway 101, καθώς οι κλέφτες φέρονται να πέταξαν τα κλεμμένα κοσμήματα έξω από το αυτοκίνητο, όπως δήλωσε η αστυνομία.

Οι ύποπτοι τελικά εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια, αλλά και οι πέντε βρέθηκαν και συνελήφθησαν ενώ κρατήθηκαν στη φυλακή της κομητείας Santa Clara και κατηγορήθηκαν για ένοπλη ληστεία, κακούργημα διαφυγής με όχημα, αντίσταση κατά της αρχής, διάρρηξη, συνωμοσία για διάπραξη εγκλήματος, βανδαλισμό και κατοχή εργαλείων διάρρηξης.

Related Articles

Έξαλλη η Αναστασία Γιούσεφ για φωτογραφίες της που διέρρευσαν στο ίντερνετ

Bury

«Γράφει ιστορία» – Συγχαρητήρια Νίκου Δένδια σε Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο

cars

Φονική σύγκρουση επιβατικού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία στην Τσεχία – Τέσσερις νεκροί και 26 τραυματίες

cars

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί ώστε να υπάρχει αντίπαλος που θα μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές

cars

Ηonda HR-V. Νέα γενιά

cars

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νεαρός στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

cars

Volvo XC60. Ακόμη πιο “έξυπνο”

cars

Η συγκινητική εξομολόγηση συνεργάτη της Μαρίας Μπακοδήμου – «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»

cars

Έκαναν κατάληψη σε εστιατόριο του Γκόρντον Ράμσεϊ για να το κάνουν κοινόβιο – Οι καταληψίες απειλούν με μηνύσεις

cars