CARSNEWS
AUTONEWS

Κούγιας: Είμαι ο μοναδικός δικηγόρος παγκοσμίως που προκαλεί αντιδράσεις κομμάτων

«Είμαι ο μοναδικός δικηγόρος παγκοσμίως που με τις τοποθετήσεις του προκαλεί αντιδράσεις ολόκληρων κομματικών οργανισμών», είπε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε ότι δεν αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε, αλλά τοποθετήθηκε μόνο για την υπόθεση «Λύτρα», σχολιάζοντας την πειθαρχική έρευνα που γίνεται σε βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου έχουν επιδώσει μια κλήση ότι διεξάγεται έρευνα για το αν οι δηλώσεις μου αποτελούν πειθαρχικό παράπτωμα.

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός δικηγόρος παγκοσμίως που με τις τοποθετήσεις του προκαλεί αντιδράσεις ολόκληρων κομματικών οργανισμών.

Είμαι ένας δικηγόρος που δεν διστάζει να πει την άποψή του όπως ο κώδικας δικηγόρων το επιβάλλει για θέματα κοινωνικά, νομικά.

Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι θα ασχοληθώ με την υπόθεση του δυστυχούς συναδέλφου μου Λύτρα. Μου ζήτησαν να δώσω μια συνέντευξη και είπα πέντε πράγματα. Εγώ δεν ασχολήθηκα με κανέναν Κασσελάκη στη συνέντευξη αυτή.

Ο Κασσελάκης, λες κι εγώ είμαι αρχηγός κόμματος (…) όπου δεν είμαι σε αυτές τις σχέσεις μέσα (…) να υποβάλλω αυτό το ερώτημα. Αυτό είναι ρατσιστική συμπεριφορά; Εγώ ως νομικός που μπορώ να ερμηνεύσω ένα νόμο σας λέω ότι δεν είναι.

Και θα πρέπει πράγματι αφού υπάρχει στη ζωή μας αυτός ο νόμος και υπάρχουν αυτές οι σχέσεις, σε ότι ποσοστό υπάρχουν, θα πρέπει να απαντώνται σιγά-σιγά όλα τα ερωτήματα τα οποία δημιουργούνται».

Related Articles

Audi AI:TRAIL quattro: το εκτός δρόμου όχημα του μέλλοντος

cars

Opel. Θα παρουσιάσει οκτώ ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2021

cars

Η Suzuki ξεσάλωσε με το Swift Extreme Concept!

cars

Το ΚΚΕ τα βάζει με το Ευρωκοινοβούλιο: «Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της ΕΕ κατόρθωσαν να φτιάξουν έναν ανιστόρητο αχταρμά»

cars

Πλησιάζει το τέλος για το Honda HR-V.

cars

Η Ford γιορτάζει την παραγωγή 150.000 Mustang Mach-E

cars

Στιγμές χαλάρωσης με υποψήφιους ευρωβουλευτές, φίλους και συνεργάτες μοιράστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Bury

Ντιέγκο Αλόνσο: «Μπορώ να πάω τον Παναθηναϊκό στο επόμενο επίπεδο – Κίνητρο για να απαντήσουμε μετά από 14 χρόνια»

cars

Δες 10 κλασικές Mercedes να επιταχύνουν στα 60 μίλια ανά ώρα!

cars