CARSNEWS
AUTONEWS

Κρήτη: «Στρατολόγησαν» Παλαιστίνιο για να σκοτώσουν μια γυναίκα και έναν Ισραηλινό – «Σχεδίαζαν να τσιμεντώσουν τα πτώματα»

Ο Εισαγγελέας του Ρεθύμνου άσκησε κακουργηματική δίωξη σε τρία άτομα, τα οποία φέρεται να είχαν «στρατολογήσει» έναν Παλαιστίνιο για να δολοφονήσει μια 39χρονη και έναν Ισραηλινό επιχειρηματία, με οικονομικό κίνητρο.

Όπως μεταδίδει το cretalive το υποψήφιο θύμα ήταν εκείνη που κατήγγειλε τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, έναν 43χρονο κουμπάρο τους και έναν φίλο τους.

Ως φυσικό αυτουργό στο δολοφονικό σχέδιο τους φέρονται να είχαν «στρατολογήσει» έναν 24χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εργαζόταν για το ζευγάρι και τον Ισραηλινό, με δέλεαρ χρήματα και τη φυγάδευση της οικογένειας του από την εμπόλεμη Γάζα.

Το πρόσωπο κλειδί

Ό άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθούν οι τρεις Κρητικοί στον Εισαγγελέα ήταν τελικά ο 24χρονος Παλαιστίνιος. Ο νεαρός όταν κατάλαβε ότι οι άνθρωποι που τον προσέγγισαν δεν αστειεύονταν και πως ενδεχομένως να είχε την ίδια μοίρα με τα θύματά του, εφόσον ήδη γνώριζε αρκετές πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητες των τριών ατόμων, αποφάσισε να προειδοποιήσει την 39χρονη γυναίκα και τον συνεργάτη της.

Αυτό το έκανε καθώς, ακόμη κι αν ο ίδιος κατάφερνε να ξεφύγει από τα δίχτυα των δραστών, δεν θα ίσχυε το ίδιο και για τα δύο υποψήφια θύματα.

Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν την 39χρονη και τον ισραηλινό και στη συνέχεια να πετάξουν τα πτώματα τους σε ένα λάκκο με οξύ και να τον σκεπάσουν με τσιμέντο.

Η 39χρονη εκτός των άλλων φέρεται να κατήγγειλε και για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου προσήχθησαν και οι άλλοι δύο καταγγελλόμενοι, με τον Παλαιστίνιο να αποτελεί κομβικής σημασίας μάρτυρα στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Related Articles

Χωρίζουν οι δρόμοι της Ferrari και του Mattia Binotto

cars

Νέα Mercedes-Benz S-Class. Στην αιχμή της τεχνολογίας!

cars

Επιδειξίας τρομοκράτησε δύο γυναίκες στη Γλυφάδα στο βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

cars

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα Νέα Ελληνικά

cars

Lexus: Το πρώτο της PHEV το 2021, νέο ηλεκτρικό το 2022.

cars

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα

Bury

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είμαι πιστή, είμαι 30 χρόνια με έναν κύριο

Bury

«Αδέσποτη» σφαίρα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο εργαζόμενης στο αεροδρόμιο των Χανίων

Bury

Φάμελλος: Το ΥΠΕΣ απέτυχε να επιτελέσει το έργο του και να διασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα των εκλογέων

Bury