CARSNEWS
AUTONEWS

Κωνσταντοπούλου σε Δ. Μαρκόπουλο: Επιτελείτε για την κυβέρνηση το «διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την παρουσία στη Βουλή του Δημήτρη Μαρκόπουλου που διατέλεσε πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις προσωπικές αναφορές στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ευθέως τον βουλευτή της ΝΔ, ότι επιλέχθηκε για να επιτελέσει το «διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης» και να «αποσοβήσει κάθε στοιχείο που ενοχοποιεί τον πρώην υπουργό Μεταφορών, αλλά και τον πρωθυπουργό», ενώ του καταλόγισε ότι μετέρχεται μεθόδων «μπούλινγκ» και «κατατρομοκράτησης όποιου τολμά να υπερασπίζεται τα θύματα».

Αναφερόμενη στην απομάκρυνσή της από την εξεταστική, είπε ότι η ίδια, ως συνήγορος τριών οικογενειών θυμάτων, ήταν «εχθρός» του κ. Μαρκόπουλου και η παρουσία της αποτελούσε «απειλή» και γι’ αυτό εξαιρέθηκε.

Ενώ τον κατηγόρησε ότι επιλέχθηκε γιατί έχει αποδείξει ότι είναι «ικανός για όλα, για όλες τις δουλειές», για «συγκάλυψη ευθυνών και αίτιων δολοφονίας 57 ανθρώπων».

Επίσης, η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι ο τότε υπουργός Κώστας Αχ.Καραμανλής «κρατάει» τον πρωθυπουργό και έκανε λόγο για «ισορροπία του τρόμου» μεταξύ τους καθώς, όπως είπε, «γνωρίζανε και οι δυο τις ελλείψεις και τους κίνδυνους και αποδέχονταν και οι δυο ότι τραγικά δυστυχήματα πάντα συμβαίνουν, όπως και το ενδεχόμενο αφαίρεσης τόσων ζωών».

Related Articles

Η ABT ετοιμάζει ένα πραγματικά σατανικό RS6!

cars

Ferrari 296 GTB. Η “μικρή” των 830 υβριδικών ίππων!

cars

Η Αθηναΐς Νέγκα για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: Θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή για τα MAD

cars

Με τον Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Bury

«Έφυγα πολύ δυσαρεστημένος από το Καλημέρα Ζωή και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

cars

Τρεις συλλήψεις μελών σκληροπυρηνικής συμμορίας από το Μαυροβούνιο για δολοφονίες σε Βάρη και Κέρκυρα

cars

H SYM εξελίσσει κινητήρες με κυψέλες υδρογόνου!

cars

Προς ανανέωση η Jaguar XE

cars

Η Ford στο Goodwood festival – Πρεμιέρα για την Mustang GT3, Dark Horse

cars